Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Autoalarm z allegro Elita Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat z wyborem autoalarmu

W gre wchodzą takie:

1. Anakonda

2. Proxima

3. Legend... cos tam..

no i Elita Pro.

Ktory z ww. jest najlepszy do audi a4 95 r. ?

Trzy pierwsze proponują mi fachowcy, ktorzy na codzien sie tym zajmują.

Koszt instalacji wraz z alarmem okolo 450 zł

O elicie pro nigdy nie słyszeli

Czy zwykly laik bedzie potrafil zainstalowac elitę? Czy do alarmu sa dostarczone obszerne instakcje montazu ?

Pozdrowienia!

Opublikowano

Mam legend cos tam , w akzdym badz razie tani jest i lepszy od dziwnych Silikon itp. :-) bardzo daleki zasieg ma pilot, bardzo cicha syrena dodawana stadardowo15W! zamontowałem prawie cały 2 dni roboty (znajomość zagadniej z elektryk. mała, ale koledzy z forum pomogli) , teraz tylko walcze z centralnym zamkiem i odłaczeniem zapłonu (z tym juz gorzej na dostarczonym schemacie. Ale taki alarm moim zdaniem pełni raczej role przeciw gówniarzom i amatorom a przedewszystkim odstrasza.

Opublikowano

poszukaj kogoś kto montuje seo 300-350zł z montażem lub silicona 400-450zł z montażem oba alarmy 100% bezawaryjne

jeżeli elmo twierdzi że legendford jest lepszy od silikona to ha.ha.ha. :lol::lol:

seo będzie odrazu domykał szyby i ma zarypisty plus wszystkie przewody koloru czarnego

pozdrawiam

Opublikowano

kapsel, sylikony ..... te z allegro za mniej niz 100zl ..... o te dokładnie mi chodziło.

Opublikowano

to ok bo myślałem że chodzi ci o prawdziwego silicona

Opublikowano

taki zestaw powinien kosztować 215 zł a montaż 150

u mnie za seo z montażem kasujemy 350 syrene z własnym zasilaniem odradzam

Opublikowano

Dzisiaj zamontowali mi Seo Dolphin za 350zł,syrena ,czujnik uderzeniowy odcięcie zapłonu i paliwa.

Jest to dobry alarm myślę że będę zadowolony.

Opublikowano

Jeżeli dobrze zamontowali to będziesz bardzo zadowolony

a podłączyli ci domykanie szyb (jeżeli oczywiście masz elektryczne) ???

Opublikowano
  • Autor

Hmmm a ja zaplacilem za to co napisalem 290 zł. (3 czujniki).

Dzisiaj otrzymalem paczkę z alarmem, ale wszystkie serwisy w moim miescie maja na tydzien roboty. Czy zwykly laik w tych sprawach bedzie potrafil zalozyc taki alarm?

A moze ktos ma łopatologiczny opis montazu seo do A4?

Opublikowano
A moze ktos ma łopatologiczny opis montazu seo do A4?

Ja też bym prosił najlepiej o fotostory (kolega Kapsel siedzi w temacie, więc może by pomógł :biggrin: ). Najlepiej na PM'a, żeby cały świat nie wiedział jak się SEO wpina ( i wypina :rotfl: )

• 1 rok później...
Opublikowano

ja mam audi a4 b5 z 1997 roku - chciałem założyc alarm i pojechałem do fachowca i zaproponował mi forteca z montażem za 350 zł -

co sądzicie o tym alarmie??ja sie na tym nie znam kompletnie:/- dlatego prosze o opinie- powiedzial ze sam alarm z 200 zł kosztuje z montaż 150-

pytalem o domykanie szyb bo z przodu mam elektryczne to powiedział ze sie nie da bo jakis modul tza budowac....niewiem o co mu chodzilo-moze rozjaśnice mi;]

Opublikowano

Żeby szyba zaczęła się sama domykać, trzaba podać sygnał masy powyżej 3 sekund na kabel idący do centralnego zamka. Prawdopodobnie ta centralka nie podaje tak długiego sygnału, ale sprawdź w instrukcji, może da się ją odpowiednio zaprogramować i nic więcej nie będzie trzeba kombinować.

Z tego co wygooglałem ten alarm ma funkcię komfortu, więc powinien domykać ci szybki. Poparz na instrukcję.