Toomaszek Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Cześć takie szybkie pytanie ma bo nie wiem czy mnie mechanior chciał na serwis klimy naciągnąć czy serio coś jest nie tak a mianowicie po zimie klima nie chłodzi no chyba że jest temperatura tak około 10 - 15 stopni wtedy taki fajny wiaterek chłodny wieje, gdy uruchamiam klime wszystko się załącza wiatrak chodzi nadmuch leci tylko nie zimny, gdy byłem u mechanika powiedział mi że nabicie nic nie pomoże bo " Klima nie rusza " Błędów żadnych na klimie mi nie pokazało wydaje mi się że wszystko działa i nie wiem jakim sposobem może " Nie ruszać" Jak myślicie nabić mimo wszystko i sprawdzić czy zadziała?
rogigor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jeśli dawno nie nabijałeś to na pewno warto od tego zacząć. Na grouponach są promocje gdzie za stówkę nabijesz , odgrzybisz itp itd.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Toomaszek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wyskoczył mi błąd 01320 - Control Module for Climatronic wiecie czym może to być spowodowane ???
rogigor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wyskoczył jako intermittent? Jak tak to usuń i zobacz czy wróci.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Toomaszek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Wyskoczył jako nieciągły ale klima nie chłodzi. Wiec jak by wyskoczył jeszvze raz co może być przyczyną ?
rogigor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dużo rzeczy, np ubrudzony / uszkodzony któryś styk. Pojedź na serwis klimatyzacji o którym pisałem i zobacz czy będzie chłodzić. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi