Muskel1 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Powiem szczerze, że nie rozbierałem więc nie wiem.
pakito25 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Hey Muskel a wiesz gdzie zakodowac w liczniku. Zalecenie przerwy. Bo nie mam żadnych podpowiedzi może to w adaptacjach się robi. Wszystkie graty mam z polifta w zielonym menu też mam wszystko odchaczone. Pomoże ktoś w temacie
pakito25 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Tak 3g+ licznik poliftowy i gateway poliwtowy który wszystko ogarnia
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Na poprzedniej stronie podałem co aktywować w zielonym menu. W zegarach nic nie trzeba kodować.
pakito25 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Mam to zrobione i dalej jest na szaro. Czyli nie jest podświetlone
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To wejdź w sterownik 19 Gateway, następnie w długie adaptacje (0A) i wyszukaj kanał 49, najprawdopodobniej będziesz miał tam wartość 0, jeżeli tak to wpisz nową wartość 1 i zapisz. Po tym zamknij auto na 15 min pilotem i po upływie tego czasu sprawdź ponownie czy działa.
pakito25 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Brak mi już pomysłu. A za wszelką cenę chciałbym to mieć aktywne
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia To może brakuje do kompletu elektromechanicznego wspomagania (sterownika 44), które jest seryjnym wyposażeniem w poliftach i między innymi jednym z elementów należących do tego asystenta.
pakito25 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Czyli bez tego elektrycznego wspomagania nic nie zrobię. Normalnie dramat
pakito25 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Witam Muskel. Pomożesz w kodowaniu gateway. Założyłem aktywny glosnik silnika pod maskę.gateway widzi sterownik ale na mmi nie pokazuje mi w ads indywidual dźwięk silnika. Czytałem że w gateway trzeba coś jeszcze zakodowac
pakito25 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Dodam że auto 2009 3gp gateway na full climatronik wszystko poliftowe
Rekomendowane odpowiedzi