sieemmkaa Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Witam, mam problem dziś po wyprzedzaniu samochodu, zacząłem przyspieszać i po dodawaniu gazu auto zaczęło szarpać i migać check, pokazało 2 takie bledy, proszę o pomoc 16684-Random/Multiple Cylindrr Misfire Detected P0300-001- Upper Limit Exceeded 16687-Cylinder 3 Misfire Detected P0303-001-Upper Limit Exceeded
Shhaddoww Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Możliwości jest kilka.- Cewka zapłonowa do wymiany.- Świeca do wymiany.- zły skład mieszanki (jak masz lpg do sprawdzenia regulacja, wtryski) .....
sieemmkaa Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 8 minut temu, Shhaddoww napisał: Możliwości jest kilka. - Cewka zapłonowa do wymiany. - Świeca do wymiany. - zły skład mieszanki (jak masz lpg do sprawdzenia regulacja, wtryski) ..... Próbowałem tez na benzynie i tak samo, dodam jeszcze ze na biegu jałowym przy dodawaniu wkręca się normalnie
3r4 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 skasuj błędy, zamień cewki miejscami i sprawdź czy błąd przeskoczy na inny cylinder - jeśli tak to masz winnego
sieemmkaa Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 32 minuty temu, 3r4 napisał: skasuj błędy, zamień cewki miejscami i sprawdź czy błąd przeskoczy na inny cylinder - jeśli tak to masz winnego Właśnie po pracy będę to robić, sprawdzę i będę pisać, dodam jeszcze ze już kiedyś pokazał mi się ten błąd lecz z autem nic się nie działo usunąłem błąd i pokazał się dopiero wczoraj już z takimi objawami
sieemmkaa Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Błąd idzie za cewka, jutro powinienem mieć nowa i dam znac
pawlos23 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 jeśli okrze się ze to cewki to wymieniaj wszystkie najlepiej na BERU
Rekomendowane odpowiedzi