GrzegorzWS Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Czołem A4 Forumowcy! Niedawno zakupiłem używane A4 wersja amerykańska rocznik 2011. Nawigacja oczywiście nie działa, bo nie była aktualizowana na Europę. Czy ktoś poradzi mi może gdzie w Warszawie (oprócz ASO) mogę dokonać porządnej aktualizacji, żeby nawigacja zaczęła działać? - Z góry bardzo dziękuję za pomoc. VIN = WAUFFAFL0BN048925 A dodatkowe pytanie, to mam również HomeLink w aucie, ale nie udaje się zakodować polskich pilotów, czy to również sprawka amerykańskich częstotliwości? Czy jest jakieś rozwiązanie, które pozwoliło by HomeLink poprawnie w Polsce zakodować? Pozdrawiam, Grzegorz
wrclaguna Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 HOMELINK nie bedzie działał u nas ze wzgledu na czestotlioiwsc Jesli chodzi o NAVI to zapraszam na PW , robimy tez wysyłkowo
ziomal-84 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Będzie działał pod warunkiem że założysz dodatkowy odbiornik do bramy na częstotliwości USA. Przetestowane działaWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
GrzegorzWS Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 Bardzo dziękuję za dotychczasowe info. Odnośnie aktualizacji amerykańskiej nawigacji na europejską, czy kogoś z Warszawy lub okolic polecicie? Pozdrawiam, GrzegorzWS
Rekomendowane odpowiedzi