darkman79 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Pomóżcie bo nie wiem jak to rozwiązać. W mojej A4 wskaźniki temperatury nic nie poakzują (wcale wskazówka się nie rusza). Nadmieniam że auto było podpinane pod VAG-a i czujnik temperatury został wymieniony jednak nadal wskaźniki nic nie pokazują. Jakie widzicie rozwiązanie :confused:
pre_pl Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Nadmieniam że auto było podpinane pod VAG-a iii ? jaki efekt, tylko nie mów, że były błędy i zostały skasowane poprawiłem za Ciebie temat
szogun0 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Wykonaj test wskaźników. Jeśli będą dobre, to szukaj w braku połączeń przewodów, ewentualnie zimne luty i piny wtyczek nie łączą.
darkman79 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Opublikowano 2 Marca 2007 Czy istnieje taka możliwość że mam inny licznik?Auto jest z 95 czy w tym roczniku byly takie wskazania na liczniku
kusia19 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 kolego ja miałem taki sam problem i jak wyjąłem radio,i sterownik od klimatronika to jedna kostka nie była wpięta w ten sterownik,jak wpiąłem to znów mi klima nie działa bo chyba ten sterownik jest uszkodzony(tak wyczytałem na forum )bo ja też wymieniałem ten czujnik co jest w zderzaku z przodu ale nic,bo ta temp. co jest na konsoli w liczniku to jest chyba temp wewnętrzna bo jak wypiąłem tamten czujnik ze zderzaka to nic się nie dział i nadal pokazywało temperature i to dużo wyższą niż jest na zewnątrz,i wychodzi że to jest temperatura wewnętrzna,
Rekomendowane odpowiedzi