Sycram29 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Czy możecie z czystym sercem polecić jakiegoś dobrego lakiernika w Lublinie lub okolicach który w rozsądnej cenie i terminie polakieruje i spasuje mi błotnik? Dobrze by było gdyby również potrafił "poprawić" kilka wad typu głęboka rysa i malutkie wgniecenie (nie lakierując całego elementu)... Będę wdzięczny za polecenia. Dziękuję
gregoricos Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Lublin ul.Jarmarczna 47 ,godny polecenia zakład lakierniczo blacharski.
gecons Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 3 godziny temu, gregoricos napisał: Lublin ul.Jarmarczna 47 ,godny polecenia zakład lakierniczo blacharski. byłeś już u niego? też w tym roku mam zamiar pomalować 2 elementy samochodu i też szukam w lublinie jakiegoś sprawdzonego lakiernika
gregoricos Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 14 minut temu, gecons napisał: byłeś już u niego? też w tym roku mam zamiar pomalować 2 elementy samochodu i też szukam w lublinie jakiegoś sprawdzonego lakiernika Tak,dlatego polecam,usługa wykonana wzorowo ,bez zastrzeżeń,cenowo też jest korzystnie.
gecons Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) 3 minuty temu, gregoricos napisał: Tak,dlatego polecam,usługa wykonana wzorowo ,bez zastrzeżeń,cenowo też jest korzystnie. długi jest czas realizowania usługi? jak to było w Twoim przypadku? Edytowane 25 Czerwca 2017 przez gecons
gregoricos Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 9 minut temu, gecons napisał: długi jest czas realizowania usługi? jak to było w Twoim przypadku? To bylo ponad rok temu,czekałem kilka dni na wolny termin,podmalowywany był tylny błotnik,byc może na grubsza robotę trzeba dłużej czekac, ale facet jest słowny i rzeczowy,pełna profeska
Sycram29 Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Opublikowano 24 Lipca 2017 Dnia 25.06.2017 o 21:12, gecons napisał: byłeś już u niego? też w tym roku mam zamiar pomalować 2 elementy samochodu i też szukam w lublinie jakiegoś sprawdzonego lakiernika Jeszcze nie, może dzisiaj podjadę...
Sycram29 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Opublikowano 25 Lipca 2017 Do końca miesiąca warsztat zamknięty. Wakacje...
Rekomendowane odpowiedzi