braq Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czesc Ktos wie od czego zaczac albo gdzie szukac przyczyny tego ze na stopy kierowcy leci maksymalnie cieple powietrze caly czas? Zeby bylo smieszniej, nie z nawiewu na stopy, ale gdzies obok. Sam nawiew jako plasticzki z ktorych wydobywa sie powietrze wieje prawidlowo zadana temperatura, jednak obok nich ewidentnie leci maksymalnie cieple powietrze, niezaleznie od ustawionego w kabinie, niezaleznie czy klimatyzacja jest wlaczona czy tez nie (2 strefowa). Byl wymieniany silnik i teraz nie wiem czy gdzies tam nie popelniono bledu, chociaz niby gdzie? Ciezko mi sie tam dostac, wyciagnalem RNSe jednak powietrze leci z glebi bardziej i ciezko mi powiedziec skad. Przyczyny nie bylo przed zabawa u mechanika, po powrocie takie cuda ... przez co ciezko mi autem jezdzic, gdyz w kabinie temperatura jest dosc wysoka nawet jak wlacze klimatronik po prostu leci skwar. Silnik u mnie to specyficzna jednostka ktora sie grzeje, wiec wynika ze gdzies jest nieszczelnosc i leci z komory cieple powietrze moziwe ze przez nagrzewnice, ale jak to sprawdzic dokladnie gdzie jest ta parszywa nieszczelnosc?
Rekomendowane odpowiedzi