Opublikowano 17 Stycznia 200917 l Hej, Okazało się na badaniu, ze mam lampy Anglik Przeleciałem szukarkę pod słowa anglia, anglik, lampy, reflektory, ale nie znalazłem 100% odpowiedzi na pytanie Czy w przypadku reflektorów VALEO, AUDI A4 '98 wystarczy zmienić szkło reflektora ? Czy muszę kupować nowe reflektory na rynek europejski (jak fajnie brzmi.... ) ? Pozdrawiam
Opublikowano 17 Stycznia 200917 l Jak już to w 98 roku był Bosch Nie wiem jak jest z tymi lampami ale w soczewkowych (po 99 roku) jest dzwignia która pozwala przestawić lampę na ruch lewo- prawo-stronny.
Opublikowano 17 Stycznia 200917 l W normalnych lampach nakleja sie tasme bezbarwna, by zmienic strumien swiatla. Wiec mysle, ze sam klosz powinien wystarczyc.
Opublikowano 17 Stycznia 200917 l W normalnych lampach nakleja sie tasme bezbarwna, by zmienic strumien swiatla. Wiec mysle, ze sam klosz powinien wystarczyc. A policjantowi co powiesz jak zobaczy taką folię ?
Opublikowano 17 Stycznia 200917 l Ja bym wymienił całe lampy i po kłopocie. Chyba że jest ta dźwigienka jak kolega wcześniej pisał.
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Dibo tak sie robi.. http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t5579.0.html Ciekawych rzeczy człowiek się dowiaduje
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l No bez kitu ciekawych ale ja bym tak nie mógł jeździć. Jakoś tak mi za bardzo prowizorką śmierdzi i jak to wygląda.... No ale Jak ktoś kasy nie ma to dobre i to
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l No bez kitu ciekawych ale ja bym tak nie mógł jeździć. Jakoś tak mi za bardzo prowizorką śmierdzi i jak to wygląda.... No ale Jak ktoś kasy nie ma to dobre i to To jest dzialanie dorazne, gdy np. chcesz jechac autem do UK. Docelowo oczywiscie ze lepiej jest zmienic klosz..
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Autor dzieki wielkie za odpowiedzi będą nowe szkła, tylko teraz VALEO czy BOSCH ? http://allegro.pl/item525019776_szyba_reflektora_lewa_audi_a4_8d0_941_115.html http://allegro.pl/item525019798_szyba_reflektora_lewa_audi_a4_8d0_941_115_b.html Ktoś ma jakieś porównanie jesli chodzi o jakość ? Dla pewności jeszcze sprawdze ten reflektor, czy nie ma tam żadnych pierdółek do przełączenia
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l thinkbot a Ty jakiej firmy masz..? Bo roznica polega na tym ze BOSCH ma jeszcze wbudowane halogeny, a VALEO nie..
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Jak już to w 98 roku był Bosch Nie wiem jak jest z tymi lampami ale w soczewkowych (po 99 roku) jest dzwignia która pozwala przestawić lampę na ruch lewo- prawo-stronny. bzdura w zaleznosci od typu lamp jakie byly stosowane montowano bosch lub valeo np nie wystepuje lampa h7 h7 h1 valeo ale tylko i wylacznie bosch
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Jak dla mnie to większej różnicy nie ma. Załóż takiej firmy jaką masz teraz i po sprawie. co do jakości to i to dobre i to a cena taka sama więc....
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Powtarzam.. :wallbash: Tu nie chodzi o jakosc, tylko o to ze te reflektory sa rozne!
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l ykk dobrz prawi Wymien same klosze i bedzie swieciło ok. Wazne jest jakie masz teraz lampy : jesli valeo szkło musi byc typu valeo i to samo w pzypadku bosch
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Jak już to w 98 roku był Bosch Nie wiem jak jest z tymi lampami ale w soczewkowych (po 99 roku) jest dzwignia która pozwala przestawić lampę na ruch lewo- prawo-stronny. bzdura w zaleznosci od typu lamp jakie byly stosowane montowano bosch lub valeo np nie wystepuje lampa h7 h7 h1 valeo ale tylko i wylacznie bosch Z tego co wiem to większość miała Boscha. Było kilka przypadków z Valeo ale nie wiadomo czy nie były założone takie po jakiejś stłuczce.
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Jak już to w 98 roku był Bosch Nie wiem jak jest z tymi lampami ale w soczewkowych (po 99 roku) jest dzwignia która pozwala przestawić lampę na ruch lewo- prawo-stronny. bzdura w zaleznosci od typu lamp jakie byly stosowane montowano bosch lub valeo np nie wystepuje lampa h7 h7 h1 valeo ale tylko i wylacznie bosch Z tego co wiem to większość miała Boscha. Było kilka przypadków z Valeo ale nie wiadomo czy nie były założone takie po jakiejś stłuczce. To tak jakbys stwierdzil ze wiekszosc soczewek byla w xenonie.. Chodzi o to ze lampy Boscha byly opcja. --> lepsza wersja
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Jak już to w 98 roku był Bosch Nie wiem jak jest z tymi lampami ale w soczewkowych (po 99 roku) jest dzwignia która pozwala przestawić lampę na ruch lewo- prawo-stronny. bzdura w zaleznosci od typu lamp jakie byly stosowane montowano bosch lub valeo np nie wystepuje lampa h7 h7 h1 valeo ale tylko i wylacznie bosch Z tego co wiem to większość miała Boscha. Było kilka przypadków z Valeo ale nie wiadomo czy nie były założone takie po jakiejś stłuczce. To tak jakbys stwierdzil ze wiekszosc soczewek byla w xenonie.. Chodzi o to ze lampy Boscha byly opcja. --> lepsza wersja Do tej pory wszystkie 97-98" jakie widziałem miały Boscha, także dużo tych lepszych wersji
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Bo jak ktos mial valeo to zmienial na soczewki, a jak boscha to caly czas ma dylemat, bo jednak mysli, ze halo czasami mu sie przydaja..
Opublikowano 18 Stycznia 200917 l Bo jak ktos mial valeo to zmienial na soczewki, a jak boscha to caly czas ma dylemat, bo jednak mysli, ze halo czasami mu sie przydaja.. Zawsze można wstawić halogeny w zderzak