Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Myjka z LIDLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja to nilfisk c110.2 przepływ 5.2l na minutę właśnie patrzyłem i jest u mnie już 9 lat. Cabanmat kup ta z Lidla przez te 3 lata idziesz oddajesz i zwrot kasy,ja zawsze wolę z dyskontu,a media to dno co do zwrotów i reklamacji.jak już to euro jest ok.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

t

6 godzin temu, Pucek napisał:

No to gratuluje zakupu Tomi, od siebie mogę Ci napisać że lepiej kupić ADBL Yeti - przeskok pomiędzy shiny garage jest duży, a cena bardzo podobna, a odnośnie myjki, od jakiś 5 lat mam karchera k2 i daje rade do mycia auta, sam miałem kupować nilfiska c130 tyle że ciągle mi brakuje luźnej kasy:grin:

Pucek nie ma co gratulować :D to dopiero początek zakupów co do Yeti to wiem czytałem, ale przy zakupie pianownicy tylko to mieli... 

4 godziny temu, cabanmat napisał:

Doradźcie.. lepiej kupić tą myjkę z Lidla za 200zł Parkside, czy dołożyć stówkę i kupić za 300zł Karchera ??

Od siebie mogę dodać możesz zrobić jak kolega radzi albo dołożyć tą stówkę do Nilfisk C120.7-6 w carrefour za 309zł kupiłem i przynajmniej masz alu pompę i lepsze parametry.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 20:17, Tomi_81 napisał:

Nilfisk c120.7-6

też mam tą myjke i jak dla mnie i na moje potrzeby super :) z czystym symieniem mogę polecic. Z dyszą TURBO kostke przed domem myje bezproblemowo :)

Opublikowano

Też miałem chrapkę na tą myjkę z lidla za 200 zł żeby sobie auto od weeekendu umyć i nie zdążyłem kupić bo litwini wszystko wykupili z lidla.. :facepalm:

Na działce mam karchera k7 premium, robi robotę sprzęt ale mało nie kosztował 2 lata temu ( około 3tysięcy )