radomek1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Witam wszystkich Proszę bardzo o pomoc! Pewnie temat gdzieś już był ruszony ale zacznę go jeszcze raz. Proszę mi powiedzieć od czego jest każdy kabel (oprócz antenowego) bo ja niestety w tych sprawach jestem ciemny i czy da się dokupić do tego jakąś przejściówkę ponieważ nie grają mi tylne głośniki. Jeżeli tak to jaką? Zdjęcie w załączniku dodaje, że zdjęcie jest z internetu Pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2017 przez radomek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik114 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Na kazdym oryginalnym radiu z tylu masz schemat z oznaczeniami np. tu http://obrazki.elektroda.net/0_1249905105.jpgPowiedz też czy masz podłączone radio fabryczne czy niefabryczneWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik114 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 A, dobra nie przeczytalem tytulu ;dMusisz ogarnąc przejściówke albo ewentualnie pobawić sie kablami we wlasnym zakresie, schemat powinien ci w tym pomóc. Sprawdz tylko jeszcze czy nie masz pod jednym z tylnich glosnikow wzmacniacza (takie metalowe coś z kablami i kondensatorami), bo to zmienia troche postac rzeczy Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Moje radio to clarion cz215e a schemat załączam zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Był poruszany i to wiele razy np.: tu Szukanie nie boli, większość problemów wielokrotnie była już poruszana na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi