miklaas Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Witam, dzisiaj po odpaleniu mojej audi zauważyłem ze w ogóle nie działa wyświetlacz fis ,wyświetlacz z przebiegiem i godziną... bezpieczniki ok, na vagu w kanale 17 pokazało błedy: 01176 01304 01300 co to może być nigdy nic takiego się nie działo.. Wskazówki działają
Booniekk Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Mam dokładnie tak samo. Wszystko się wyświetla oprócz 3 wyswietlaczy: fis, data i godzina, przebieg. Niech napisze ktoś kto zna ten problem i uporał się z nim.
miklaas Opublikowano 26 Września 2017 Autor Opublikowano 26 Września 2017 problem rozwiązałem , sprawdź obudowę komputera ECU, ja mielaem pęknięta i zalewało go woda podczas deszczu, dosłownie parę kropel, uszczelniłem mocna taśma klejąca zbrojona i spokój
jacek70 Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Szukaj obudowy bo to rozwiązanie jest tymczasowe. Pod maską jest wysoka temperatura wiec taka mocna taśma nagrzewa się potem ochłodza a w końcu popęka i znowu woda w kompie. Drugim razem nie wiadomo co się zepsuje więc szkoda ryzykować.
Rekomendowane odpowiedzi