Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ACK] Srebrny Avant 2.8 30V Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Od marca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem B5 97r. Jest to moje piąte auto w ciągu 13 miesięcy i zostaje ze mną już na zawsze ;) 

Niestety Audi nie nacieszyłem się zbyt długo ponieważ na początku czerwca wprost przed maskę wskoczył mi jelonek. Uszkodzeniu uległ zderzak, maska, błotnik, z lampy nie zostało nic a nic, obie chłodnice, wiskoza, pas przedni. Poszukiwania części blacharskich w kolorze trwały ponad 1,5 miesiąca, ale udało się. Audi miało dostać niższy zawias, ale niestety kolizja pozmieniała plany.

Na chwilę obecną planuję pomodzić coś z wydechem, ponieważ strasznie rzęzi jak stare 1.6. 
Jakieś pomysły?

20272047_1514160548644595_1199298921_n.jpg

20272036_1514160508644599_64057486_n.jpg

t.jpg

*Auto przedstawione, ale user się nie przywitał w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz

Proszę zapoznać się z regulaminem forum ->Regulamin

Proponuje zapoznać się z tematami zamieszczonymi w tym dziale, bo to nie jest dział napraw, a "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." 

Opublikowano

O, kolejna b5 na LRY ! :P

Ja od siebie polecam Remusa, mam kompletny ale wiem ze ciezko Ci będzie znaleźć, raczej końcowy - allegro olx itp

Szukaj jakiś firmówek np Miltek chociażby ew polecam BAQ Garage, mają fajne tłumiki do kupienia lub jak masz wiecej kasy jedziesz i spawają Ci na miejscu :) 

Opublikowano

Rzęzi bo katy mogą być wycięte :) jeżeli nie masz katów to wstaw strumienicę łuskową i będziesz miał radochę :)

Opublikowano
  • Autor
Dnia 22.07.2017 o 17:17, SwogONE napisał:

O, kolejna b5 na LRY ! :P

Ja od siebie polecam Remusa, mam kompletny ale wiem ze ciezko Ci będzie znaleźć, raczej końcowy - allegro olx itp

Szukaj jakiś firmówek np Miltek chociażby ew polecam BAQ Garage, mają fajne tłumiki do kupienia lub jak masz wiecej kasy jedziesz i spawają Ci na miejscu :) 

B5 jest już na LLU. Jakoś przez 3 miesiące nie było czasu żeby przerejestrować.  Remusa widziałem, że miał na szrocie gdzie tylko Audi rozbiera,  więc jutro zadzwonię i zapytam ile sobie krzyczy za to. 

Dnia 22.07.2017 o 17:26, tomczas napisał:

Rzęzi bo katy mogą być wycięte :) jeżeli nie masz katów to wstaw strumienicę łuskową i będziesz miał radochę :)

Katy są na miejscu. 

Opublikowano

Popytaj, dźwięk na pewno będzie cieszył ucho :)

Opublikowano
  • Autor

Pan krzyczy sobie za końcowy Remusa około 200 zł, więc chyba niewiele. 

Zmiana jednak musi poczekać bo przyszedł moment wymiany oleju (po 3 tysiącach km, ale to długa historia) . Zamówiłem filtry Mann, płukanke LM i Motula X-Cess 5w40.