edd_ Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Dzień dobry, Czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile spinek potrzebuję pod listwy dolne na drzwiach, bo już słabo się trzymają i trzeba wreszcie je wymienić. Pozdrawiam!
JawoR36 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Instrukcja. 1. Otwierasz drzwi, schylasz się i liczysz. 2. Otwierasz drzwi, odkręcasz dwie śrubki, wysuwasz listwę i liczysz. A przy okazji sprawdzasz ile faktycznie masz połamanych/uszkodzonych. Żeby się listwa źle trzymała wystarczy tylko kilka złamanych, nie wszystkie. Pewnie, mógłbym otworzyć drzwi od chaty i zerknąć na pierwsze lepsze drzwi na podwórku, ale skoro nie chciało się Tobie policzyć, to mi też
edd_ Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 Dzięki za pomoc, poschylam się raczej, bo coś czuję, że jak je odkręcę i wysunę to już ich potem nie wsunę bo nie będzie na co
wesz82 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 22 minuty temu, JawoR36 napisał: Pewnie, mógłbym otworzyć drzwi od chaty i zerknąć na pierwsze lepsze drzwi na podwórku, ale skoro nie chciało się Tobie policzyć, to mi też Czasem te srubki nie dadza sie wykrecic i trzeba wiercic...
JawoR36 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 1 godzinę temu, wesz82 napisał: Czasem te srubki nie dadza sie wykrecic i trzeba wiercic... Albo wyrwac listwe z gwintu podwazajac plaskim srubokretem od zewnatrz. Potem chwycic kombinerkami gwint ktory zostal od zewnatrz i odkrecic od wewnatrz. Potem wcisnac ten gwint na klej do listwy. Tak to jest jak ktos wymysli metalowy gwint wtopiony w plastik.
Rekomendowane odpowiedzi