Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4B5 Wszystko prawie zrobione ale .....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Potrzebuję pomocy jak w tytule , ogarnąłem pełny fis już po bólu i wszystko działa fakt auto do połowy rozebrane ale.... gwinty założone , LPG zamontowane , alusy z Niemiec przywiezione i naciągnięte nowe gumy , kat i cały wydech wyrzucony - zamontowany przelot 2,5 cala i downpipe 3 cale , nowe czerwone zaciski wraz z jarzmami gotowe do założenia - czekam na nowe tarcze sportowe , tunel zmieniony z 1DIN nA 2DIN , oświetlenie wnętrza i tablicy oraz lampki czerwone w drzwiach na ledach , doświetlanie nóg także z tyłu założone ale tu potrzebuję porady gdzie się wpiąć żeby mi się zaświecały razem z lampką w podsufitówce i z nią razem gasły ??? , listwy - dekory przemalowane na czerwono i kierownica obszyta w czarno czerwonej skórze , mieszek , dzwignia hamulca i pokrywa z podłokietnika jeszcze u tapicera i siedzenia szyte na nowo czarno - czerwone , podsufitówka nowa tapicerka - czarna , czarne plastiki na słupkach , całe wnętrze schowki tunel podłokietnik , boczki drzwi już wróciły z flokowania - czarne , tapicerka - dywan z jasnego beżu wymienione na ciemny szary bo czarnego nie mogłem dostać , lustra zewnętrzne w malowaniu bo zakupiłem elektrycznie składane , z tyłu miałem korby do szyb - wiazki właśnie dzisiaj przyszły , podnośniki wraz z ramkami i szybami zamontowane i właśnie ogarniam instalację drzwi i tu jest prośba pomoże ktoś ???? , brewki na przednich lampach i gril siatkowy kamei i to chyba wszystko chyba że o czymś zapomniałem :-) Iteraz przejdę do sedna , miałem tunel 1 DIN zwykłe radio , jak wspomniałem zmieniłem i dzisiaj przywiozłem RNS-E i tu moja największa prośba !!! pomóżcie szybko ogarnąc podłączenie bo ja już chcę założyć cały tunel , schowek pasażera i osłonę pod kierownicą zakończyć część elektryki a nie mam już siły i mocy żeby studiować i ogarniać podłączenie navi . Nie chce sie wpinać w instalacje samochodu , mam położony przewód do wzmacniacza a raczej dwóch wzmacniaczy , zabudowany sub i kable sygnałowe z radia oraz REM chce podłaczyć to pod RNS-E a w drzwiach po 3 głośniki system 3 drożny ,  właśnie dzisiaj wysłali mi zwrotnice 3 drożne a ja rezam i kombinuje wsadzenie po dwa głośniki bas 165 mm , jak się uda średnie 165 mm jak nie to zostane przy 130 mm , z tyłu w drzwi dokładam wysokotonowe . Potrzebuję pomocy z tym radiem bo chcę w końcu wyjechać swoim autkiem a jeszcze polerka lakieru mnie czeka i jak wspomniałem cały środek do poskładania plus układ hamulcowy padam na ryj już :-) Pozdrawiam

Edytowane przez Krzysiek Krzysztof
brak części tekstu
Opublikowano (edytowane)

Na początek 2 - 3 zdjęcia z prac nad autkiem , z tyłu zlikwidowałem popielniczkę , sam palę ale nie w aucie i reszta także nie pali i zamiast popielniczki wymłodziłem taki oto panelek zegar i usb przyda sie :-) 

20170715_123643 [40].jpg

20170715_124643 [40].jpg

20170716_170301 [40].jpg

20170628_081928+_50__.jpg

20170716_173028 [40].jpg

20170716_173655 [40].jpg

20170721_171453 [40].jpg

20170717_171839 [40].jpg

Edytowane przez Krzysiek Krzysztof