Emperian Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Witam, moje sprzęgło już w agoni i jestem zmuszony do wymiany :-) Mechanik krzyknął mi za same części tzn kompletny dwumas+sprzęgło 2900 PLN + koszt robocizny.. Na allegro znalazłem coś takiego:http://allegro.pl/kolo-dwumasowe-sprzeglo-sachs-audi-a4-b8-2-0-tdi-i6771964552.html I moje pytanie dlaczego taka rozbieżność w cenach? Czy z tym na allegro jest coś nie tak? Mógłby ktoś mi to wyjasnić? Edytowane 28 Lipca 2017 przez Emperian
kiemon Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Mechanik sobie musi swoją marżę jeszcze nabić Czemu nie zapytasz u naszych forumowych sprzedawców? Myślę, że cena będzie podobna jak na allegro i do tego masz profesjonalne doradztwo
Dawid.Lok Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 W dniu 28.07.2017 o 17:21, kiemon napisał: Mechanik sobie musi swoją marżę jeszcze nabić Czemu nie zapytasz u naszych forumowych sprzedawców? Myślę, że cena będzie podobna jak na allegro i do tego masz profesjonalne doradztwo można kontakt do takiego sprzedawcy ?
kiemon Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Masz w dziale Fora sponsorowane - Sprzedaż Możesz zapytać TOM77 (Center Car) lub Dzik (Pro choice) Serdecznie polecam obu Panów Znajdziesz tam kontakt telefoniczny lub po prostu napisz post Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi