szymek20 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witam. Mam przejechane 62 tyś. km na ori pasku gates. Był wymieniany w lutym 2012 Trzeba wymieniać czy można jeździć do tych 90 tyś ? Czy to że już 5 lat minęło rzeczywiście coś szkodzi ?
SzeFFo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Ja osobiście bym wymienił. I tak będziesz musiał to zrobić i tak, jak się urwie to wtedy będzie problem.
szymek20 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Kupiłem zestaw rozrządu INA, jakie tam są paski wsadzane ?
OLIVER Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 4 godziny temu, szymek20 napisał: Kupiłem zestaw rozrządu INA, jakie tam są paski wsadzane ? Ciekawe kolego pytania zadajesz ..kupiłeś i nie wiesz co? To zależy jaki zestaw kupiłeś bo są różne zestawy..Razem z paskiem INA , Conti , Gates Na pasku Ci pisze jaka firma -data produkcji itd
szymek20 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) 21 godzin temu, OLIVER napisał: To zależy jaki zestaw kupiłeś bo są różne zestawy..Razem z paskiem INA , Conti , Gates Na pasku Ci pisze jaka firma -data produkcji itd Patrzyłem na swój zestaw INA(kupiony w sklepie) i na pasku jest nadruk/logo INA made in EU itd.. Czyli dobrej firmy pasek INA ? Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez szymek20
OLIVER Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Niby niektórzy może powiedzą ze Conti czy Gates to górna półka ale i ina jest OK... zakładaj i na pewno będziesz spokojniejszy przez 60 tyś km niż gdybyś na starym robił kolejne 30 tys No i mając rozebrany przód to wymień jeszcze pompę i paski altka i klimy ...
szymek20 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) 13 godzin temu, OLIVER napisał: Niby niektórzy może powiedzą ze Conti czy Gates to górna półka ale i ina jest OK Z tego co się orientuje to INA pasków nie produkuje.. tylko wsadza do zestawów INA paski od dobrych/solidnych producentów (przeważnie właśnie Gates,conti) i najwyżej swoje logo dają na pasku. Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez szymek20
Rekomendowane odpowiedzi