dyfer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Tylnia wycieraczka chodzi cały czas, nie można jej wyłączyć, czy to wina przekaźnika i jak go znaleźć ?
scorupus Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Mam ten sam problem i nie wiem co to za przyczyna miał moze jeszcze ktoś taki problem i jak go rozwiązał?
__sting__ Opublikowano 3 Czerwca 2009 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam, mam ten sam problem i gdzieś na forum znalazłem info że to najprawdopodobniej jakiś stycznik w manetce przy kierownicy. Ja w tej chwili odłączyłem ją calkiem od zasilania, bo jeśli problemem jest rzeczywiście ta manetka to rozebrać może nie będzie trudno ale później trzeba będzie zaprogramować jej funkcje od nowa a to już nie jest takie proste.
lama Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Panowie dzis mi ie to samo stało sprawdze i dam znac
stelo Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 mam to samo tylko u mnie chodzi i np po chwili zatrzymuje sie w roznych pozycjach by po jakims czasi zas odpalic i chodzic caly czas tak jakby gdzies zwieralo i odpalalo wycieraczke a po wjechaniu np na jakas nierownosc odlacza kabelki czy styki i jest spokoj a wtedy moge wlaczyc manetka i chodza prawidlowo tak wiec u mnie raczej nie na manetce to sie dzieje tylko gdzies na kablach chyba ze sie myle
Cuber Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Panowie , temat przerabiany kilkanaście razy na forum :gwizdanie: Wystarczy poszuakć
Rekomendowane odpowiedzi