Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Błędy po przejściu z MMI 3G -> MMI 3G+ SIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
To też odznacze ten mikrofon i zobacze [emoji4] bo mam dwa zaznaczone.
Jest jeszcze jedna zakładka nie pamiętam jak sie zwie [emoji4] masz tam miec tez odznaczone RDK w tej zakladce sa 4 pozycje kwadraty podswietlony albo nie.
Powiedz jeszcze czy miales zakodowane że pokazywalo ci poziom oleju ? wczesniej

Odznaczone i dalej to samo. Tak miałem pomiar oleju. Zrzucam wszystkie screeny z menu car jak mógłbyś jeszcze raz zerknąć.IMG_1661.JPGIMG_1662.JPGIMG_1663.JPGIMG_1664.JPGIMG_1665.JPGIMG_1666.JPGIMG_1667.JPGIMG_1668.JPGIMG_1669.JPGIMG_1670.JPGIMG_1671.JPGIMG_1673.JPGIMG_1674.JPGIMG_1675.JPGIMG_1676.JPG

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Carextdevice list zaznacz Oil level gauge

Carfunctionlist to samo Oil level gauge. I teraz nie wiem jakie masz PDC przód i tył ? czy sam tył ? jak masz sam przód to powinno być zaznaczone CHYBA to 1 a jak P+T to to 2 (ja tak mam)

Reszta powinna być ok. Nie zapomnij zrobić restartu MMI

Opublikowano
  • Autor
Carfunctionlist to samo Oil level gauge. I teraz nie wiem jakie masz PDC przód i tył ? czy sam tył ? jak masz sam przód to powinno być zaznaczone CHYBA to 1 a jak P+T to to 2 (ja tak mam)

Mam sam tył Ok sprawdzę i napisze co i jak

Opublikowano
  • Autor

Zaznaczyłem obydwa pdc na 1 i dalej to samo

Opublikowano
3 godziny temu, Marcin_G napisał:

03276 - Please Check Software Version Management 

To usuniesz robiąc: http://www.audienthusiasts.com/Application_SVMError.html

Boardbook może zostać, jak chcecie to mam z RS5, można sobie klikać...

@Gibons Tobie błąd mikrofonów nie zniknie, musisz podłączenie zmienić.

Opublikowano
2 minuty temu, Marcin_G napisał:

Zaznaczyłem obydwa pdc na 1 i dalej to samo

Nie miałeś zaznaczyć oba tylko albo to pierwsze tylko albo to drugie tylko. Ja mam drugie ale to chyba wynika z tego że mam P+T. Te oleje pozaznaczałeś ? restart zrobiłeś ?

Opublikowano
5 minut temu, pydzik napisał:

To usuniesz robiąc: http://www.audienthusiasts.com/Application_SVMError.html

Boardbook może zostać, jak chcecie to mam z RS5, można sobie klikać...

@Gibons Tobie błąd mikrofonów nie zniknie, musisz podłączenie zmienić.

Powiesz mi jak usunac to ?

I czemu nie moge sformatowac dysku z mapa ?

03623 - Invalid Secruity/Release Code 
            000 -  - 

Opublikowano

może w carbuss ma byc inaczej PDC ustawione przy samym tyle ? możesz tam poprobowac bo tutaj raczej wszystko ok. Jak zaznaczyles te oleje i PDC 1 lub 2 a nie oba na raz. I nie dziala to jedynie tam jeszcze bym widzial cos nie tak. Chyba ze masz jakies wyposazenie ktorego nie zaznaczylismy.

Opublikowano

A jaką masz wersje softu, mapy i którym aktywatorem robiłeś? I co już robiłeś żeby to usunąć? :)

Po co chcesz formatować? Formatowanie to zaprzeszłość z dawnych czasów, teraz skrypty wykonywane po updacie mapy zajmują się wszystkim co trzeba (poza google earth :P ). 

Opublikowano
  • Autor
Nie miałeś zaznaczyć oba tylko albo to pierwsze tylko albo to drugie tylko. Ja mam drugie ale to chyba wynika z tego że mam P+T. Te oleje pozaznaczałeś ? restart zrobiłeś ?

No o oleje mi chodziło ze zaznaczyłem oba. Z pdc wcześniej miałem tylko drugie. Teraz zaznaczyłem tylko 1 i tez wali bledy

Opublikowano

Mam błąd 03175 lub 03157. Ponoć to przez to ze nie zrobilem formatu przed wgraniem. Próbowałem z zielonego menu robić ale coś tam poszło mapy niby znikły ale jak wszedłem w HDD to były jakieś pliki próbowałem kilka razy i nic. Mapy mam 6.24.2 a soft 942. mapy soft i aktywator map dziala. o5com

Opublikowano

No o oleje mi chodziło ze zaznaczyłem oba. Z pdc wcześniej miałem tylko drugie. Teraz zaznaczyłem tylko 1 i tez wali bledy

a probowales zaznaczyc tylko drugi juz po zmianie tych olei ?

Opublikowano

@Marcin_G jeżeli znikł Ci 03157 - Functionality limited due to Communications Disruption to już zostaw zielone menu. Pozostałe 3 to rzeczy związane z softem.

@Gibons pytam o to jaki aktywator a nie czy działa. Do map .23 .24 i .25 są conajmniej 3 typy aktywatorów, w czym jeden/dwa z nich miesza z plikami .fsc lub je usuwa i potem masz Invalid security lub Invalid data set. Raz to miałem i żadna zabawa w zielonym menu nie pomagała, aczkolwiek nie próbowałem usuwać partycji navi. Ograłem jeszcze raz soft z oryginalnej karty, mapy z polecanego źródła, dobry aktywator i jedyne co miałem 03276 - Check SVM które łatwo usuwasz. 

Opublikowano
19 minut temu, pydzik napisał:

@Marcin_G jeżeli znikł Ci 03157 - Functionality limited due to Communications Disruption to już zostaw zielone menu. Pozostałe 3 to rzeczy związane z softem.

@Gibons pytam o to jaki aktywator a nie czy działa. Do map .23 .24 i .25 są conajmniej 3 typy aktywatorów, w czym jeden/dwa z nich miesza z plikami .fsc lub je usuwa i potem masz Invalid security lub Invalid data set. Raz to miałem i żadna zabawa w zielonym menu nie pomagała, aczkolwiek nie próbowałem usuwać partycji navi. Ograłem jeszcze raz soft z oryginalnej karty, mapy z polecanego źródła, dobry aktywator i jedyne co miałem 03276 - Check SVM które łatwo usuwasz. 

Stąd mam wszystko.

http://www.a5oc.com/forums/a5-general-q/113737-mmi-3g-3gp-navigation.html

Czyli powinienem jeszcze raz wgrać soft ? i mapy ? Może masz jakieś z pewnego źródła ? to wydawało mi się pewne.

Opublikowano

invalid seciurity nie moge w ogole usunac wkladam SD odpalam pokazuje się obraz i napis zebym nacisnac duze pokretlo poczym naciskam i nic sie nie dzieje.

Opublikowano
  • Autor
[mention=27271]Gibons[/mention] pytam o to jaki aktywator a nie czy działa. Do map .23 .24 i .25 są conajmniej 3 typy aktywatorów, w czym jeden/dwa z nich miesza z plikami .fsc lub je usuwa i potem masz Invalid security lub Invalid data set. Raz to miałem i żadna zabawa w zielonym menu nie pomagała, aczkolwiek nie próbowałem usuwać partycji navi. Ograłem jeszcze raz soft z oryginalnej karty, mapy z polecanego źródła, dobry aktywator i jedyne co miałem 03276 - Check SVM które łatwo usuwasz. 

Czyli po wgraniu nowych map powinno być Ok?

Opublikowano

Czyli po wgraniu nowych map powinno być Ok?

Jakie masz teraz mapy i soft ?

PS odznaczyłem ten mikrofon i błąd zniknął :) muszę tylko zobaczyć czy działa zestaw głośnomówiący tak jak trzeba, ale błędu niema.

Został mi tylko data set i invalid seciurity.

Może ma ktoś pewne mapy 25? chciałbym sformatować (ale dalej nie wiem jak) i wgrać na nowo.

Opublikowano
  • Autor
Jakie masz teraz mapy i soft ?

PS odznaczyłem ten mikrofon i błąd zniknął [emoji4] muszę tylko zobaczyć czy działa zestaw głośnomówiący tak jak trzeba, ale błędu niema.
Został mi tylko data set i invalid seciurity.

Może ma ktoś pewne mapy 25? chciałbym sformatować (ale dalej nie wiem jak) i wgrać na nowo.
IMG_1679.JPG

Opublikowano

Ja bym wgrał nowy soft

Opublikowano
  • Autor

A masz może nowsze?