rotter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 czy jest możliwe aby auto miało lewe obroty - po zapaleniu silnikiem trzęsie głośno stuka i tłucze - tłoki pracują jak by miały zaraz wylecieć i nie reaguje na gaz - jednak żeby nie doszło do uszkodzenia silnika w takiej sytuacji od razu jest gaszony i po ponownym uruchomieniu pracuje normalnie - taki trik trafia się od czasu do czasu i można odnieść wrażenie że faktycznie kręci się w drugą stronę
Dev Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie da rady to nie "maluch" :polew: :polew:
rotter Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 no ja też w to nie wierze - ale widziałem to i faktycznie silnik zachowywał się jak by nie wiedział do czego służy - samemu mi szczęka opadła jak to zobaczyłem i faktycznie można odnieść wrażenie że się kręci w drugą stronę stąd moje porównanie a nie stwierdzenie no i co ważniejsze vag nic nie wskazuje - zero błędów i zły dział prosze przenieść do diesla
Rekomendowane odpowiedzi