Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.9 TDI Quattro S-line by Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Audiczka jest w moich rękach niecałe 3 tygodnie w tym czasie został wymieniony kompletny rozrząd i hamulce przód oraz felgi zmienione na 17 s-line. Przy okazji wizyty w warsztacie Dan V.A.G.  samochód został poddany chip tuningowi.  Dziś doszły kolejne części tj. dystanse 10mm przód i 20 mm tył. 20170829_124524(1).jpg

Im więcej czytam tym więcej zamawiam :) siłowniki do otwierania tylnej klapy zamówione :)20170829_125625(1).jpg

a tutaj zdjęcie na szybko :)

Plany....

Wymiana podsufitki na czarną, żarówek na ledy, "prowadzenie do domu", no i na koniec najważniejsze moc.... wydech, fmic, turbo, dp itd...

edit:

zachorowałem na dokładkę z cupry

Edytowane przez Jan_Niezbędny
dadana treść

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie ,bede obserwował

W tym sezonie planujesz pakiet mocy?

Opublikowano
  • Autor

Patrząc racjonalnie na budżet to chciałbym się wyrobić do końca roku. Pozbierać wszystkie graty i wtedy za jednym zamachem zrobić. A wtedy zostanie tylko nitro. Ale na wszystkie te modyfikacje potrzeba worka pieniędzy :D. A teraz bardziej przyziemnie to koła na zimę, mam ori felgi 16 muszę je pomalować proszkowo i kupić opony. A nawet nie wiem jaki kolor wybrać czarny biały czy zostać przy srebrnym.

edit:

jeszcze aku do wymiany bo zimy nie przeżyje. A dodatkowo przy odpaleniu napięcie tak spada na pompie abs ze potrafi błąd wywalić z hamulców

reedycja

Opublikowano

Nooo długa droga przed toba....
Nie inwestuj w 16' bo zaraz bedziesz pchał wieksze heble i gdzie to założysz[emoji23]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Długa długa ..... a na 16 zimę chce przelatać :) malowanie proszkowe w robocie mam za free więc na obdrapanych wstyd jeździć. A jak pomaluje to lepiej później sprzedam

Opublikowano
  • Autor

Fakt iż nie mogę znaleźć zderzaka nie daje mi spać ale znalazłem na alle coś takiego i to w kolorze362edc1b4eb9bae30677a722d9fa.jpg

Muszę się nad tym dobrze zastanowić czy nie będę później pluł sobie w brodę że nie poczekałem

Kolejny problem to podłokietnik

9233864_20170831_105718.jpg

9233865_20170831_105724.jpg

wystarczy nowy przycisk za 20 pln z alle.. ??  czy czegoś jeszcze brakuje ??

edit;

kolejne graty wjechały :) sam jestem ciekaw czy będzie działać

9246020_20170901_131502.jpg

Edit:

Siłowniki zamontowane. Maly bajer a cieszy. 

edit:

Podłokietnik naprawiony

Aku do wymiany ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Brudno, zimno mokro ale aku wymieniony i dystanse na aucie

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/9/8/9313324_20170908_103324.jpg

Jeszcze tylko opony do wymiany bo poprzedni właściciel przyoszczędził i za wąskie są

Opublikowano

Powodzenia w modach :hi:

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, pezet202 napisał:

Powodzenia w modach :hi:

Dzięki na pewno się przyda, teraz czekam na zderzak i końcówki :)

Opublikowano
Godzinę temu, Jan_Niezbędny napisał:

Dzięki na pewno się przyda, teraz czekam na zderzak i końcówki :)

Ja już wydech 1.8T zabezpieczyłem srebrzanką, a dzisiaj wróciłem od lakiernika i dokładka na 2 kominy zamontowana :D w poniedziałek zamawiam końcówki Ulter 90 i za tydzień montaż wydechu :banan:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety mod z siłownikami okazał się porażką = nie działają.

W aucie wymieniłem termostat o ori po 15 latach przestał działać i czujnik biegu wstecznego.

Wskoczył też pakiet zima. Ori biedronki zostały wypiaskowane i pomalowane proszkowo. Wskoczyły nowe zimówki i dywaniki gumowe petexa.

Hidy wyleciały bo sypały strasznie błędami na pompę abs a to może się źle skończyć. Wstawiłem osram cool blue i night breaker. Świeci pięknie.

Teraz czekam na montaż fmica :)

Opublikowano

Powodzenia w modach ;)

Które hidy tak Ci siały błędami? Ja mam hidy od ponad 2 lat i nie mam żadnych błędów jedyne co to zakłócają mi radio :D 

Ps. Mod z siłownikami przy tych temperaturach (~0) niestety działa słabiej niż w lato, nie przejmuj się :D Ile Nm masz siłowniki i ile podkładek ? Zerknij w mój temat mój komplet elegancko śmiga nawet teraz przy ujemnych powoli, bo powoli ale otwiera klapę ;) 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 5.12.2017 o 11:09, eryczek93 napisał:

Powodzenia w modach ;)

Które hidy tak Ci siały błędami? Ja mam hidy od ponad 2 lat i nie mam żadnych błędów jedyne co to zakłócają mi radio :D 

Ps. Mod z siłownikami przy tych temperaturach (~0) niestety działa słabiej niż w lato, nie przejmuj się :D Ile Nm masz siłowniki i ile podkładek ? Zerknij w mój temat mój komplet elegancko śmiga nawet teraz przy ujemnych powoli, bo powoli ale otwiera klapę ;) 

Hidy miałem vertexa slim a siłowniki z alle jakis komplet gotowca

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zima mroźna,dzień krótki i garażu zimno... Ale udało się zlikwidować baldachim z nad głowy i wskoczyła czarna podsufitka z kompletem plastików od s4. Dodatkowo na auto została położona powłoka hydrofobowa gtechniq exo v3

27857841_775366439327834_3335308834252472271_n.jpg