Mukade93 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) przy aucie porobiło sie pare rzeczy aczkolwiek juz byly plany na b7/exeo ale sytuacja na chwile mnie wstrzymuje z kupieniem wiec b5 dalej w obrocie, naprawa janusz plastik, zmiana tyl hamulcow ktore wg diagnosty jeszcze rok objada i wymiana blotnika ktory nieistnial, drzwi czekaja a lewy blotnik w poszukiwaniu bo jest jeszcze gorszy, do auta wrocily 16 z siwej i na chwile obecna nic wiecej z tym autem nie bede planowac Edytowane 10 Maja 2020 przez Mukade93
Mukade93 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Przyszedl ten czas kiedy trzeba zmienic auto na cos nowszego, bylo w planach b7 ale chyba za duze wymagania byly bo ciezko bylo znalesc fajny egzemplarz, trafila sie jak to zlosliwi mowia kopia b7 czyli exeo, do b5 dorwalem jeszcze ten lewy blotnik na dniach go wymienie i nadejdzie czas pozegnania sie z przygoda b piatek Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Mukade93
Mukade93 Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Opublikowano 4 Lipca 2020 Ostatnie grzenie przy b5, drzwi oraz lewy blotnik zrobiony, polecam tym co maja jeszcze zdrowe a nie zdejmowali zeby to zrobili bo masakryczny syf, w exeo juz sie dzieje ale to bedzie nowy temat. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy b5 szerokosci i bezawaryjnosci
Kianodula Opublikowano 30 Września 2020 Opublikowano 30 Września 2020 W dniu 30.11.2019 o 18:03, Mukade93 napisał: od wsiadania robi im sie mokro dzis poprawa oswietlenia ktore bylo slabe Poprawiłeś oświetlenie ale tutaj ja mam pytanie jak? ?
Rekomendowane odpowiedzi