T-żółw Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Niektóre posty tutaj są może piszcie kiedy senior a kiedy junior pisze, żeby nie było jakiś nieporozumień :?: dzwięki nagrywajcie, dzwięki silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no to przyznajcie się kto napisał, że wasze A4 3.0l miało 250 koników i będzie po sprawie hehe a ja chciałbym zobaczyć fotki dobrej dupci na siedzeniu kierowcy tego monstrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 no to przyznajcie się kto napisał, że wasze A4 3.0l miało 250 koników i będzie po sprawie hehe he he he chętnie sie dowiem :mrgreen: :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sline Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 no to przyznajcie się kto napisał, że wasze A4 3.0l miało 250 koników i będzie po sprawie hehe Pisał syn ale ja mu kazałem :razz: Szczerze mówiąc to nie wiedziałem ile dały tłumiki ale powiedział mi to facet, który ma w Koszalinie fajny sklep z cześciami i nieźle ztuningowaną BMW 3... Mówił, że może mieć nawet 250. A byłem na jeździe próbnej z siostrzeńcem Audi s4 tylko nieźle dobitą... Moc już w niej spadła do 290-300 (:shock:) a nie było praktycznie różnicy pomiędzy tą dobitą a moją A na hamowni byłem jak robiłem chipa w starszym jeszcze i było 245 :idea: A i syn ma 16 :mrgreen: [ Dodano: 2006-09-27, 15:39 ] ja chcialbym zobaczyc jakie baczki kreci RS6. np rondo dookola bokiem, baczki na asfalcie, itp Sory ale w takiej jeździe się nie lubuje I nie mam zamiaru przez jakiś głupi błąd/brak doświadczenia rozwalić auta :mad: dzwięki nagrywajcie, dzwięki silnika Bardziej niż pewne :mrgreen: a bym chcial zobaczyc jak wyglada gdy uderzy w drzewo ?? :mrgreen: Osz Ty :twisted: A no i koniecznie musisz na wszystkie spoty w polsce przyjezdzac, bo ile to , chwilka i jestes :razz: Czy w Polsce to nie wiem ale na jakiś w zach-pom pojade i zobaczymy jak będzie No nie wiem czy taka chwila bo przecież nie wszędzie da się jechać 3...250 :mrgreen: Hahaha MAMY :mrgreen: Masakra Torpeda Nie wiem co jeszcze powiedzieć... Max 250 km/h bo brzydka pogoda była Dzisiaj prawdopodobnie pierwsze zdjęcia sie pojawią. Pozdrawiam Syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 sline, masz te tlumki co daja 30km jak cos to pisz na priv, snily mi sie takie, ale nie sadzilem, ze istnieja naprawde tak sobie wpisalem w dziale moja a4 "s4" i natknalem sie na ten watek, rozbawił mnie do łez [czy ty widzisz kiedy ten post byl napisany i kiedy on sie ostatni raz logowal? nastepnym razem bedzie ostrzezenie] - schiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi