Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Problem z uszczelką przedniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupiłem autko parę miesięcy temu to już coś takiego było-spuchnięta uszczelka w górnych rogach przedniej szyby.Szyba ori,nie cieknie tylko paskudnie wygląda i nachodzi białym nalotem jak sucho.Da się coś z tym zrobić,czy uszczelka do wymiany? :mysli:

Poniżej zdjęcie.

36ea8523b9439182m.jpg

Opublikowano

ja na twoim miejscu bym wymienił koszt nowej w serwisie koło 35 zł [br]Dopisany: 24 Styczeń 2009, 14:01_________________________________________________ale co za tym idzie trzeba ściągać szybę i przydało by się 2 osoby aby później ją wkleić

Opublikowano

zdjęcie jest beznadziejnej jakości, nic na nim nie widać

Opublikowano

mógłbyś zrobić dokładniejsze foto

Opublikowano
  • Autor

Nowe zdjęcia :good:

71fae3aa9074ad52m.jpg

bdc841d1563a1b5cm.jpg

Opublikowano

Mam to samo Kolego. Niestety, tak jak mówi Kolega grippen trzeba wycinać szybę żeby wymienić tą uszczelkę :kwasny: moim zdaniem nie warto tego robić, chyba że przy okazji wymiany porysowanej/ potłuczonej szyby. Ja u siebie już tego nie zauważam :)

Opublikowano

musisz się zastanowić czy umiałbyś wymienić szybę jeśli tak to wymieniaj ja to robiłem sam i nie jest to trudne

Opublikowano

No tylko lepiej mieć pojęcie jak wycinać szybe i wstawiać ją od nowa :wink4: Bo potem będziecie zakładać temat : "Woda dostaje mi się do autka" :decayed: :decayed: Nie wiem jak u was ale mi gostek wyciągał szybe i wkładał od nowa zapłaciłem 100zł i te listwy nowe dostałem.

Opublikowano

jakby mieszkał blisko mnie to bym mu pomógł w ramach koleżeństwa ja wymieniałem szybę rok temu i jak do tej pory nic mi się nie leje a robiłem sam z kumplem a za nie długo samochód przejdzie odmłodzenie to też będę ją ściągał ale na razie nic nie będę zdradzał :decayed: