Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Jakie radio?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mianowicie chodzi mi o to czy radio seryjne z jakiegos modelu audi ktore odtwarza mp3 podejdzie do a4 B5 bez koniecznosci kupowania zmieniarki

Opublikowano

mianowicie chodzi mi o to czy radio seryjne z jakiegos modelu audi ktore odtwarza mp3 podejdzie do a4 B5 bez koniecznosci kupowania zmieniarki

Z seryjnym radiem z mp3 w do B5 to raczej będzie problem

Opublikowano

Ale kolega nie określił nawet budżetu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,też mam pytanie bo widzę w temacie siedzicie.Niedawno wymieniłem chorusa I na concerta I i przymierzam się do kupna zmieniarki która będzie lepsza:

-orginalna audi lub panasonica bo tylko te pasują do concerta

-zmieniarka na mp3 z czytnikiem kart itd o ile można ją podłączyć do tego radia w opisie tej zmieniarki jest napisane ze obsługuje concerta ale wolę się upewnić

Opublikowano

Witam,też mam pytanie bo widzę w temacie siedzicie.Niedawno wymieniłem chorusa I na concerta I i przymierzam się do kupna zmieniarki która będzie lepsza:

-orginalna audi lub panasonica bo tylko te pasują do concerta

-zmieniarka na mp3 z czytnikiem kart itd o ile można ją podłączyć do tego radia w opisie tej zmieniarki jest napisane ze obsługuje concerta ale wolę się upewnić

zmieniarka mp3!!! i bez problemy ja podlaczysz do concerta, (poszukaj na forum bo ktos je sprzedawal po 280zl nowki)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakie ori modele wejda do b5 z 96r z wyjsciem na zmieniarke??

Opublikowano

concert 1 :naughty:

Opublikowano

tak myslalem i takie wciagnalem tylko niezwrocilem uwagi ze do a3 jest odrobine inne i mam takie z a3 da rade cos z tym zrobic??

Opublikowano

Jedynie co to mozesz sprzedac i kupic do A4. Wszelkiego rodzaju druciarstwa odpadaja.. :good:

Opublikowano

tak myslalem i tak chyba zrobie bo niema sensu sie bawic a jeszcze pytanko mam gamma cc a chciałbym właśnie concerta bedzie jakis na plytki np concert 2 pasil czy trzeba cos przerabiac w kabelkach??

Opublikowano

bedzie dzialal ale nie w 100% tak jak powinien, brak can-bus, jest o tym sporo na forum

Opublikowano

czytam sobie teraz tematy i jak jeszcze nie kuoilec kondi177 zadnego radyjka to polecam Pioneer Deh-4000ub jest czarne swieci na czerwono jak podswietlenie w audicy no i oczywiescie nie jest drogie a gra lepiej niz inne duzo drozsze radyjka :>http://www.audiophile.pl/p/1190_pioneer_deh-4000ub mam juz to radyjko okolo roku i dziala bez zarzutow :D

Opublikowano

A ja polecam LG bo mi się bardzo podoba, oczywiście czerwone, są też w sprzedaży i ja się na nie szykuje

LAC7800R

http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0204&categoryId=0204&parentId=02&modelCodeDisplay=LAC7800R&model=NOTHING[br]

http://www.allegro.pl/item580079989_lg_lac7800r_bluetooth_wejscie_usb_fajny_gratis.html

Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:27_________________________________________________

czytam sobie teraz tematy i jak jeszcze nie kuoilec kondi177 zadnego radyjka to polecam Pioneer Deh-4000ub jest czarne swieci na czerwono jak podswietlenie w audicy no i oczywiescie nie jest drogie a gra lepiej niz inne duzo drozsze radyjka :>http://www.audiophile.pl/p/1190_pioneer_deh-4000ub mam juz to radyjko okolo roku i dziala bez zarzutow :D

Kolega ma podobny styl jak ja ale ja nie chcę z tą dziurą na płyty wolę jak jest wszystko przykryte.[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 15:28_________________________________________________LAC7800R ma zmienne kolory można ustawić na czerwony lub niebieski. Pozwala go podczas kryzysu i wymiany A4 na Passata zmienić kolorystykę niebieską, jak w passacie.