Dominozx Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 (edytowane) Witam, po kupnie audi zauwazylem ze przewód idący fo DV jest przerwany. Wyjąłem zawór w celu sprawdzenia szczelności i wymianie wadliwego wezyka. Po włożeniu go na miejsce na desce rozdzielczej pojawił się wykrzyknik i kontrolka abs. Po kilku odpaleniach zniknęło. Problem pojawił się podczas przyspieszania, auto biło 0.9b (wcześniej cały czas 0.5), samochód po wciśnięciu pedału gazu przyspiesza do pewnej granicy i zaczyna szarpać i do końca skali jedzie szarpiąc i przyspieszając jakby miało z 70km.. Gdy dodaje gazu stopniowo, delikatnie to przy 4k rpm mogę wcisnąć pedał gazu do końca i auto normalnie przyspiesza. Problem pojawia się na pb i lpg. Sprawdzałem wszystko w okolicy DV czy może czegoś nie odłączyłem ale wyglada ze jest okej. Po połączeniu pod vaga wyskoczyły błędy przepustnicy, po ponownym jej zaadoptowaniu błędów nie ma, a auto dalej szarpie. Ma ktoś jakieś rady co to może być? Ps. Na zimnym silniku chodzi lepeij a w miarę rozgrzewania sprawa się pogarsza Edytowane 18 Września 2017 przez Dominozx
Rekomendowane odpowiedzi