kacperbdg Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Witam po zimie mam zamiar robić sprzęgło i teraz się zastanawiam czy pakować taki zestaw jak jest czyli z dwumasa ? Czy może jakiś jednomas założyć w przyszłym roku są plany na małe mody w okolicach 220/230km . Jak to wyglada cenowo 1.dwumasa +sprzęgło 2.zrobienie na jednomas jeżeli tak to jak to zrobić P&P?
Kubal2216 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Godzinę temu, kacperbdg napisał: Witam po zimie mam zamiar robić sprzęgło i teraz się zastanawiam czy pakować taki zestaw jak jest czyli z dwumasa ? Czy może jakiś jednomas założyć w przyszłym roku są plany na małe mody w okolicach 220/230km . Jak to wyglada cenowo 1.dwumasa +sprzęgło 2.zrobienie na jednomas jeżeli tak to jak to zrobić P&P? Załóż zestaw z AWX. W zupełności wystarczy.
audicoman Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Jak masz sprawną dwumasę to zakładasz tylko tarczę i docisk z AWX. Liczy się maksymalny moment a nie moc w którą celujesz. Cenowo to 350 zł Sachs + robocizna. 1
kacperbdg Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 4 godziny temu, audicoman napisał: Jak masz sprawną dwumasę to zakładasz tylko tarczę i docisk z AWX. Liczy się maksymalny moment a nie moc w którą celujesz. Cenowo to 350 zł Sachs + robocizna. Pasuje P&P z AWX?
kacperbdg Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 No to super teraz tylko sprawdzić dwumase ;p
Dragon7820 Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 Odgrzeje kotleta i zapytam, mianowicie mam bfb i chce wymienić sprzęgło od AWX i patrząc na ogłoszenia sachs to od bfb to zębów jest 28 a przy awx 23 to nie problem?🤔
Rekomendowane odpowiedzi