Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sygnał z centralnego gdzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Już myśle ze jest rozwiązanie kupić najzwyklejszy przekaźnik w sklepie samochodowym i pomiędzy pin 86przekaznika a masę z ako podłączyć clh pin 7 . I oczywiście impuls do światek poprowadzić przez przekaźnik ;)  w przyszłym tygodniu ogarnę to jeżeli bd działać opisze ci wszytsko od A do Z na pw 326F0D27-2058-4452-82CB-FE665FF00334.jpeg

Opublikowano

Ok.

Jak to będzie serio takie 5min to średnio parę razy w miesiącu jestem służbowo w Bdg można by się ugadać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy ;) okaże się jak z przyciskiem pójdzie ale myśle ze nie bd problemu ;)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 24.09.2017 o 12:38, lewiatan1989 napisał:

Ok.

Jak to będzie serio takie 5min to średnio parę razy w miesiącu jestem służbowo w Bdg można by się ugadać :decayed:

Clh ogarnięte w 100% przy okazji dorwałem dużo ładniejszy wlacznik świateł ;) 

5196C0C8-ED51-4047-8028-A6A0C3FA0E2E.jpeg

Opublikowano

Elegancko.  

Działa wszystko? Podświetlenie od pozycjonowania świateł i clh jest? 

Jak myślisz ile zajmuje podłączenie wszystkiego razem z wyłącznikiem clh? Bo jak oferta nadal aktualna mógłbym wszystko skompletować i moglibyśmy się umówić hak będę w Bydzi na jakąś robotę :-)  

Masz może nr tego włącznika? Bo też będę potrzebował,  za ile go wyrwałeś? 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, lewiatan1989 napisał:

Elegancko.  

Działa wszystko? Podświetlenie od pozycjonowania świateł i clh jest? 

Jak myślisz ile zajmuje podłączenie wszystkiego razem z wyłącznikiem clh? Bo jak oferta nadal aktualna mógłbym wszystko skompletować i moglibyśmy się umówić hak będę w Bydzi na jakąś robotę :-)  

Masz może nr tego włącznika? Bo też będę potrzebował,  za ile go wyrwałeś? 

Wlacznik wyrwałem za 90 zł o nr napisz na pw . Jeżeli masz taki sam wlacznik itp opisze ci od A do Z co zrobić . Nie ma osoby co by tego nie ogarnęła . Całe podświetlanie działa ikona clh jak i pozycja jak wyłącze swieci się zero jak włączę jedynka . U mnie musi wszystko działać inaczej nie ma prawa bytu ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.09.2017 o 11:50, kacperbdg napisał:

Opublikowano

Siemka. Zdecydowałem się w końcu na zakup identycznego modułu clh. Moduł dziś przyszedł i przymierzam się powoli do montażu. Myślałem że będzie to dosyć proste...  ale jak dotąd nie miałem zbytnio styczności z elektryką w samochodzie i kompletnie niewiem od czego zacząć, bardziej ogarniam mechanikę :( niby jest instrukcja ale niewiem dokładnie gdzie szukać tych przewodów w które mam się wpiac z modułu. Mógłbyś spróbować mi objasnic po krótce jak ogarnąć tą instalację z modułu? Jeszcze jedno pytanko,  bo wyżej pisałeś że masz podłączone pod halogeny, a co ze światłami pozycyjnymi i podświetleniem tablicy? Też się zapala razem z halogenami? 

Opublikowano
  • Autor

Wszystkie przewody znajdziesz we wlaczniku świateł a sygnał do wyzwalania modułu pod kierownica z moduły centralnej elektroniki lub z modułu komfortu ale trzeba odkręcać fotel bo jest pod fotelem . Zobacz jakie masz oznaczenie włącznika i poszukaj na forum rozpisek pinow danego włącznika świateł . Ja mam podpięte tylko i wyłącznie halogeny . Ten moduł ogarnia max 2x65W a same zarowki w halogenach mając 2x55

Opublikowano
Godzinę temu, kacperbdg napisał:

Wszystkie przewody znajdziesz we wlaczniku świateł a sygnał do wyzwalania modułu pod kierownica z moduły centralnej elektroniki lub z modułu komfortu ale trzeba odkręcać fotel bo jest pod fotelem . Zobacz jakie masz oznaczenie włącznika i poszukaj na forum rozpisek pinow danego włącznika świateł . Ja mam podpięte tylko i wyłącznie halogeny . Ten moduł ogarnia max 2x65W a same zarowki w halogenach mając 2x55

Dzięki za szybką odpowiedź. To mnie trochę zmartwiles,  bo mi bardzo zależało żeby tył auta z tablica też był podświetlany, a nie będę ryzykować :( Nie dowiedziałem się do końca i pospieszylem się z zakupem. Trudno,  zwrócę moduł i będę szukać coś mocniejszego co spełni moje oczekiwania