Arek1983 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Witam.ostatnio bawiłem się menu i rozkodowalem kluczyk,mianowicie teraz jak otwieram auto to najpierw otwierają się drzwi kierowcy,drugi raz nacisne otwieranie to pozostałe drzwi się otwierają.Oddzielnie jeszcze muszę otworzyć bagażnik.Panowie napiszcie jak możecie jak wejść do tego menu to może ustawie to z powrotem jak było.Ja nie pamiętam co ja na wciskałem. Edytowane 2 Października 2017 przez Arek1983
Zyklone Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Na MMI wchodzisz Setup -> Central locking i tam masz opcje do wyboru. Między innymi otwieranie pojedynczych drzwi oraz osobne odblokowywanie bagażnika.
krystiano91 Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Mam zbliżony problem do autora tematu. Mianowicie u mnie wygląda to tak, że jak otwieram drzwi z kluczyka to po pierwszym naciśnięciu otwierają się wszystkie drzwi poza drzwiami pasażera. Żeby otworzyć drzwi pasażera muszę nacisnąć przycisk z kluczyka jeszcze raz. Piotrze - twierdzisz, że na MMI jest opcja zmiany tego?
Arek1983 Opublikowano 22 Października 2017 Autor Opublikowano 22 Października 2017 Dzięki kolego za podpowiedź ale na dal nie mogę znalesc tych ustawień.Robie Car,Setup i nic takiego tam nie ma.
M@rcus Opublikowano 24 Października 2017 Opublikowano 24 Października 2017 Tak dokładnie opisując, to będzie bez żadnego SETUP, a więc po kolei: CAR -> kółkiem wybierasz Central Locking -> i tam opcję Unlock single door ustawić na OFF
Arek1983 Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 W dniu 24.10.2017 o 18:08, M@rcus napisał: Tak dokładnie opisując, to będzie bez żadnego SETUP, a więc po kolei: CAR -> kółkiem wybierasz Central Locking -> i tam opcję Unlock single door ustawić na OFF Dzięki kolego.Wszystko ustawione tak jak powinno.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi