Opublikowano 6 Października 20178 l Cześć wszystkim. Poszukuje firm detailicznych, tylko takich bardziej znanych i porządnych między innymi Bracia Pietrzak, Pl Detailing Warsaw. Jakie są jeszcze firmy, które zajmują się pielęgnacją auta i oklejaniem? Chodzi mi na całą Polskę. Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano 6 Października 20178 l Autor No widzisz, wpisuje i i za dużo mi nie pokazuje, a ja poszukuje takich bardziej znanych i porządnych firm *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy. ->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin.
Opublikowano 6 Października 20178 l To skorzystaj z wyszukiwarki na Facebooku. Tam jest tego pełno. Te lepsze firmy mają dużo fanów więc łatwo znajdziesz
Opublikowano 6 Października 20178 l Tego jest tyle , że aż głupio pytać. Gdzie nie spojrzysz pojawiają się reklamy. Nie wiem jaki jest Twój cel, ale jeśli szukasz żeby zrobić u nich auto nie szukaj koniecznie tak znanych firm. Oni kasują za "markę" jest wielu pasjonatów, którzy robią takie usługi za mniejszą kwotę a ich jakość wcale nie odbiega od tych droższych.
Opublikowano 6 Października 20178 l Autor Bardziej celuje w szkolenia w tych firmach, wiadomo, że jakaś firma znana spojrzy lepiej na firmy, które cieszą się popularnością i jakością niż u kogoś nieznajomego
Opublikowano 6 Października 20178 l Chcesz pójść do jakiejś znanej firmy detailingowej, żeby Cię przeszkolili, a Ty potem chcesz otworzyć własną działalność?. To nie będzie takie proste. Po co mają sobie zwiększać konkurencję
Opublikowano 7 Października 20178 l Autor Ja nie prosiłem o wasze zdanie na ten temat tylko o podanie firm. Nie chcesz podać, to się nie udzielaj
Opublikowano 7 Października 20178 l Większość firm robi szkolenia. Nie myśl sobie , że zrobisz sobie kurs Auto detailingu i będziesz wszystko wiedział. Oni Cię nakierują co i jak pokażą podstawy. Wiele rzeczy będziesz musiał się sam nauczyć. A idąc na takie szkolenie nie trzymając wcześniej maszyny w ręku dla mnie mija się z celem. Pójdziesz tam i będziesz się dwie godziny uczył dobrze trzymać maszynę ? Szkoda czasu i pieniędzy. Kup maszynę kosmetyki ( Zakładam że masz spory budżet myśląc o otwarciu studia) i działaj na autach rodziny i znajomych