Namiot_N1 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Dawno mnie nie było na forum , chciałem przedstawić mój nowy nabytek do jazdy po bułki Leon Top Sport ARL 200PS+ Leona mam od 3 mies. I już zdążyłem go lekko po modzić lampy bi xenon , swab hamulców z S3 nowe felgi 18" na lato itp. Zamiast Hyundai-a który został sprzedany dla kolekcjonera w niezłej kwocie ... Który nawet nim nie chciał wracać na kołach bo mu bylo szkoda małego przebiegu 058 367 Km. Odebrał auto laweto. Edytowane 15 Marca 2020 przez Namiot_N1
Namiot_N1 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Mogę na spokojnie zająć się modami w audi , bo na razie nie było czasu by nią nawet się przejechać... Audi ma przerobiony wydech na przelotowy tylko zostały tłumiki końcowe Oraz downpipe owinięty bandażem termicznym Następny krok wymiany końcówek wtryskiwaczy na bardziej wydajne dsla143p970 Edytowane 15 Marca 2020 przez Namiot_N1
Namiot_N1 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Między czasie poprawiłem hamulce w Audi , nowy zestaw hamulców przód tył ATE oraz przewody w stalowym oplocie . Przy okazji zrobiłem konserwację Powoli z modami do przodu. Edytowane 15 Marca 2020 przez Namiot_N1
Rekomendowane odpowiedzi