Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wtryskiwacze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy coś się stanie jeśli nie będzie na wtryskiwaczu takiej podkładki jak na zdjęci? https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/QQ1eSPmnqDc~2NY9xz7lh_z2oEU4TW Problem polega na tym że na dwóch wtryskiwaczach są całe ale na trzecim jest go 3/4 a na czwartym go nie ma wgl bo się rozsypał ze starości

Opublikowano

Może ciągnąć lewe powietrze, a każda nieszczelność na dolocie za przepływką powoduje rozjeżdżanie map paliwowych co prowadzi do nierównej pracy, gorszych osiągów itp

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czyli jedynie co złego sie może stać to to ze moze brac lewe powietrze? Szukalem to nigdzie nie ma nawet na temat tych plastikowych gowienek. Nawet dokupic nie ma gdzie

Opublikowano
9 godzin temu, Robert Romaniuk Roman napisał:

Czyli jedynie co złego sie może stać to to ze moze brac lewe powietrze? Szukalem to nigdzie nie ma nawet na temat tych plastikowych gowienek. Nawet dokupic nie ma gdzie

Teraz dopiero zauważyłem, że chodzi ci o tą podkładkę, myślałem, że chodzi o oring. Ta podkładka ma jedynie trzymać oring, który i tak jest dociskany przez wytrysk w gnieździe więc nie powinno to mieć wpływu na pracę silnika.