Robert Romaniuk Roman Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Witam czy coś się stanie jeśli nie będzie na wtryskiwaczu takiej podkładki jak na zdjęci? https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/QQ1eSPmnqDc~2NY9xz7lh_z2oEU4TW Problem polega na tym że na dwóch wtryskiwaczach są całe ale na trzecim jest go 3/4 a na czwartym go nie ma wgl bo się rozsypał ze starości
adrian242424 Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Może ciągnąć lewe powietrze, a każda nieszczelność na dolocie za przepływką powoduje rozjeżdżanie map paliwowych co prowadzi do nierównej pracy, gorszych osiągów itp Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka
Robert Romaniuk Roman Opublikowano 13 Października 2017 Autor Opublikowano 13 Października 2017 Czyli jedynie co złego sie może stać to to ze moze brac lewe powietrze? Szukalem to nigdzie nie ma nawet na temat tych plastikowych gowienek. Nawet dokupic nie ma gdzie
adrian242424 Opublikowano 14 Października 2017 Opublikowano 14 Października 2017 9 godzin temu, Robert Romaniuk Roman napisał: Czyli jedynie co złego sie może stać to to ze moze brac lewe powietrze? Szukalem to nigdzie nie ma nawet na temat tych plastikowych gowienek. Nawet dokupic nie ma gdzie Teraz dopiero zauważyłem, że chodzi ci o tą podkładkę, myślałem, że chodzi o oring. Ta podkładka ma jedynie trzymać oring, który i tak jest dociskany przez wytrysk w gnieździe więc nie powinno to mieć wpływu na pracę silnika.
Rekomendowane odpowiedzi