Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Blokada bear lock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś u siebie założoną taką blokadę skrzyni biegów? Chodzi mi o ten nowszy typ gdzie bolec nie jest wyjmowany. Zastanawiam się nad założeniem do swojego Audi. U mnie w mieście to koszt 800zł z montażem + certyfikat

http://www.niedzwiedz-lock.pl

Opublikowano
Witam. Czy ma ktoś u siebie założoną taką blokadę skrzyni biegów? Chodzi mi o ten nowszy typ gdzie bolec nie jest wyjmowany. Zastanawiam się nad założeniem do swojego Audi. U mnie w mieście to koszt 800zł z montażem + certyfikat
http://www.niedzwiedz-lock.pl
Kolega po kradzieży a3 8p i jej szczęśliwym znalezieniu założył sobie coś takiego. Póki co dalej cieszy się z samochodu.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam to i polecam.
Zawsze bylem zwolennikiem,,mechanicznych"zabezbieczen niz tych elektronicznych.Zlodziej musi podejsc,wsiasc do auta i w ciagu 5min.odjechac,gdy juma auto.W przypadku zabezpieczenia elektronicznego,wystarczy mu tylko laptop z odpowiednim oprogramowaniem i gotowe.Zreszta postudiuj sobie na forum w dziale Skradzione.
https://a4-klub.pl/index.php?/topic/366908-Skradzione
Przy blokadzie typu BearLock nikt nie bedzie ryzykowal patroszenia srodka,wyciagania tunelu itp.zeby zdemontowac blokade ze skrzyni.Za duze ryzyko i czas operacji.

Opublikowano

kolega w przywołanym wyżej prze zemnie a3 8p założył oprócz bear locka dodatkowo blokadę kierownicy ZEDER (też to chyba jest warte zainteresowania) i dodatkowo jakieś elektroniczne zabezpieczanie, więc teraz na to a3 to tylko laweta jest rozwiązaniem.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za odpowiedzi.  Podobno żeby zdjąć tą blokadę to trzeba wsunąć się pod nadwozie samochodu a w nocy to by było sporym utrudnieniem, ale nie wiem czy to prawda

Edytowane przez Osta

Opublikowano

Ja mam blokadę bear lock z tym że u mnie odblokowuje się z góry więc o wiele łatwiej. Te blokady gdzie wkłada się klucz z boku są niestety mało wygodne, trzeba sięgać łapa żeby włożyć klucz po drugiej stronie tunelu. O zederze nie wspomnę bo trafić kluczem w dziurkę to już się trzeba nagimlastykowac. A ostatnio widzialem filmik jak koleś otwiera zedera wytrychem w 20sek :facepalm:. Najlepiej mieć pakiet czyli blokada mechaniczna, blokada elektroniczna i AC. Chociaż jak będą chcieli ukraść to i tak ukradna. 

Opublikowano

z tym zederem to różnie bywa, bo jak kumplowi to zakładali to robili prezentacje i wbijali w tą blokadę młotkiem jakiś łom i się nie poddał. Na necie można znaleźć dużo na temat podróbek, ale nie wiem ile w tym prawdy

Opublikowano

Ja tam bym sie zainteresował odcieciem zapłonu, jakiś przycisk w dyskretny miejscu wydaje mi się spoko rozwiązaniem.