lukaszmiszcz Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Witam, szukałem na forum, i nie znalazłem przypadku podobnego do mojego a więc: problem wygląda tak - fotel kierowcy grzeje elegancko. Fotel pasażera nie grzeje na plecach, grzeje na siedzisku ale tylko po bokach - o co tu może chodzić?
kdawid Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Witam, szukałem na forum, i nie znalazłem przypadku podobnego do mojego a więc: problem wygląda tak - fotel kierowcy grzeje elegancko. Fotel pasażera nie grzeje na plecach, grzeje na siedzisku ale tylko po bokach - o co tu może chodzić? [emoji4]O przepalone maty grzewcze w siedzeniu.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
jacek70 Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Dokładnie . Przerwa w obwodzie grzewczym siedziska. Był temat o naprawie tego. Trzeba zdjąć tapicerkę i zlączyć przerażony fragment odpowiednio go zabezpieczając przed wypalenie dziury. Inna opcja to wymiana maty.
lukaszmiszcz Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 i przez przepalenie maty przestało grzać siedzisko (środek) i plecy jednocześnie?
black_edition Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 W dniu 18.10.2017 o 18:15, lukaszmiszcz napisał: i przez przepalenie maty przestało grzać siedzisko (środek) i plecy jednocześnie? Jakbys nie poradził sobie z nimi zapraszam na pw
Recommended Posts