Opublikowano 15 Stycznia 201610 l po horrorze jest wygrana uff ale kilka mankamentów było , co ten Daszek robił takie 200% marnowane dobrze że mamy Szmala aha i słaby komentarz w TV Edytowane 15 Stycznia 201610 l przez pajda
Opublikowano 15 Stycznia 201610 l O komentarzu to nic nie będę mówił... A mecz? Jak zwykle horror... Szmal też nie był sobą. Dobrze ze wygrana! Obrona Tez słabo... z Francją tak nie pogramy. Obrona Tez słabo... z Francją tak nie pogramy.
Opublikowano 15 Stycznia 201610 l horror jak zwykle słaba obrona ale szmal w koncówce klaaaaasa prawdziwy kapitan mam nadzieje, że to zwycięstwo ich zbuduje i będzie już tylko lepiej daszek dzisiaj
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Pajda chorwacie Ty! BTW Znowu ciężko zaczęliśmy z tą Macedonią... Ale może ostatecznie będzie do przodu bo teraz to kapa... Syprzak Nas ratuje i dobre rozegranie do niego przez Jureckiego a reszta jakaś ospała. Zero okazji ze skrzydeł.
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l Znowu wyciągnęli jedną bramką ale te straty przy prowadzeniu 4 bramkami w ostatnich dwóch minutach to masakra...
Opublikowano 17 Stycznia 201610 l no masakra , już myślałem że trafią na remis ufff mamy drugie zwycięstwo
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l Pewne, że gramy dalej. We wtorek bój o I miejsce w tabeli a później nie będzie łatwiej... Edit:No póki co jestem w szoku ci grają... Bielecki świetnie i Super obrona!
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l pod koniec trochę zabrakło sił i koncentracji ale i tak jest dooooobrze
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l No Bielecki jak da mnie men of the matche Albo my tak dobrze albo Francja tak słabo Rozkrecaja sie z meczu na mecz.
Opublikowano 19 Stycznia 201610 l mieliśmy wygrać jedną bramką coś czuje, że na turnieju zagramy jeszcze z Francją i będzie to finał