Jump to content
IGNORED

Pęknięty klosz bixa

Recommended Posts

Posted

Witam ,majsterki mam pekniety klosz od bixa pewnie od kamienia zauważyłem to dzisiaj podczas mycia niewiem co z tym zrobic moze cos doradzicie bo myślałem nad klejeniem w serwisie od szyb ... nie.wspomne o parowaniu ale to juz ogarne infa na forum duzo gorzej z lampa niewiem co zrobic .. pomóżcie chlopaki ... admin jesli cos zle wpisalem skieruj na prawidłową ścieżkę heh :-)

Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka

Posted

Szukaj zwyklej lampy od angola i przerzuc klosz do swojej lampy. To jedyne rozsądne wyjście jeśli ma to wyglądać i być dobrze zrobione.

Posted
Szukaj zwyklej lampy od angola i przerzuc klosz do swojej lampy. To jedyne rozsądne wyjście jeśli ma to wyglądać i być dobrze zrobione.
Akurat mam klosz ze zwyklej tylko jest rysa na 3 cm ale moze spoleruje i przeloze ale puki co zakleje bo do DE smigam nie bede sie bawil w przekladke .. dzieki za info chociaz jeden odpowiedzial ...

Posted

Pamiętaj że przy kontroli może się gliniarz doczepić klejonego szkła i skubnie dowodzik.

Co wtedy ?

Będziesz wracał spod granicy ???

Posted

Tego nie widac nawet jest przy blotniku od gory i jak leci zarys lampy ale i tak to zakleje puki co pozniej sie klosz zmieni najwyzej

• 4 weeks later...
Posted

Mam lampy od angola