bober33 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witam. zbieram pomału narzedzia z mysla o przyszłosci a4 i chce sprawic sobie klucz do swiec na poczatek. tylko nie wiem jakiej srednicy ma byc? czy ktos moze pomóc??? w necie spotykam od 10 do 30 mm.jaki jest własciwy dla mnie? z góry dzieki za pomoc
nike21 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 duzy to 21 maly 17 o ile dobrze pamietam... ale jak kupisz o maly klucz do swiec iskrowych to na pewno bedzie dobry
Narcyz 35 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Panowie a co macie w bagażniku po lewej stronie pod wykładziną , przy lewarku ? Pewnie klucz do kół a z drugiej strony do świec. 2w1.
Mario Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Panowie a co macie w bagażniku po lewej stronie pod wykładziną , przy lewarku ? Pewnie klucz do kół a z drugiej strony do świec. 2w1. w B5 owszem, ale w B6 może już nie być tego luksusu (u mnie brak)
szachal Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bober jak masz Alt to lepiej zaopatrz sie w Caly Warsztat, ja tez mam Alt i duzo rozmaitych problemow.
Recommended Posts