bartekchyla1990 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) j zauważyłem wyciek oleju. Odpala normalnie,ała wymieniona uszczelzucam zdjecia może coś wyjaśnią. Poradzi ktos co robić? Edytowane 7 Listopada 2017 przez bartekchyla1990
ecobuda Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Czyżby turbina lała oliwę?Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
scania1213 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 15 godzin temu, ecobuda napisał: Czyżby turbina lała oliwę? Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Też mi się tak zdaje.. U mnie.podobny problem. Wywalili mi dpf i chu... Przykrecili zasilanie olejowe turba
SotoM Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Skoro olej leci od góry - to spod pokrywy ale jak znam życie to na 99% wymiana uszczelniacza walka rozrządu załatwi sprawę... Zdejmij osłony rozrządu i zobacz cy rozrząd w oleju nie pływa... Właśnie podobny widok robię w w starym 1,9 ASV Edytowane 8 Listopada 2017 przez SotoM
Rekomendowane odpowiedzi