rysuchom Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Witam. Jak w temacie,mam chinską stacje multi , ma ona wgraną nawigację iGo , czy jest możliwość zmiany nawigacji na inną, np. automapa, sygic, naviexpert itp.Moje radio ma symbol RK-7156G.Podaje link do radia https://www.ebay.pl/itm/7-inch-2DIN-Bluetooth-Car-Dash-MP5-Player-GPS-NAVIGATION-Audio-Radio-Stereo-NEW-/112567710086?hash=item1a358ef186:g:fUIAAOSwIINZvy5- Bardzo proszę o info.Pozdrawiam.
andrzej104513 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Nagrywasz mapę na kartę i odpalasz.Masz drugie wejście na to.
udiyane Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Tylko zauważ , że nie jest to android a pewnie jakiś windows ce i pod ten system musi być nawigacja a takich jest już ograniczony wybór.
andrzej104513 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Miałem na tym samym systemie i bez problemu ruszyło.
Fido Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Automapa jest pod Windowsa jak i pod Androida. Na oba systemy wgrywa się inaczej, zależy jaki masz system u siebie. Nie piszesz o tym i z linku też nic się nie można dowiedzieć. Jeśli to Windows CE to Automapę instalujesz w Laptopie na karcie pamięci,potem po włożeniu jej do nawi musisz w systemie podać ścieżkę do pliku startowego AM. Jest najnowsza złamana wersja AutoMapy 6.24.0 z mapami Europy 1708
Rekomendowane odpowiedzi