Drazek20 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Witam pomóżcie , jestem juz bezradny ?objechałem 4 serwisy z klima i nie potrafią zdiagnozować usterki.Strasznie śmierdzi z nawiewu zwykłego oraz z klimy.Dziecko przychodzi mi na świat za miesiąc a ja nie mogę używać takiego syfu.Bylo robione:odgrzybianie,ozonowanie,wymiana filtra kabinowego,czyszczenie kanałów wentylacyjnych,udrażnianie odpływu z klimy.
Robero321 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Może wlazło Ci jakieś zwierze typu mysz i padło gdzieś w kanałach Co to za smród padlina czy coś innego ? 1
machina Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Może wlazło Ci jakieś zwierze typu mysz i padło gdzieś w kanałach Co to za smród padlina czy coś innego ? Dokładnie, sprawdź ten trop. Ostatnio przerabiałem to u siebie, zdechła mysz była pod akumulatorem a smród w całej kabinie.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Robero321 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 36 minut temu, machina napisał: zdechła mysz była pod akumulatorem a smród w całej kabinie. Bo z stamtąd zaciąga powietrze...
Drazek20 Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 1 godzinę temu, Robero321 napisał: Może wlazło Ci jakieś zwierze typu mysz i padło gdzieś w kanałach Co to za smród padlina czy coś innego ? Smród moczu
Drazek20 Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 56 minut temu, Robero321 napisał: Bo z stamtąd zaciąga powietrze... Nawet na klimatyzacji by tak śmierdziało ?
Robero321 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Musisz poszukać w okolicy podszybia przy wycieraczkach po stronie pasażeraczy nie capi...Zorientuj się czy to wali ludzkim czy zwierzęcym.. Możliwe ze masz pasażera na gapę.. Matka maiła mysz w Mercedesie... ponastawiała pułapek trutek w bagaju tyle że mumifikujących i zwierze wyniosło się . Zazwyczaj jak ma paść to opuszcza miejsce w którym siedzi.... jeśli to zwierzęcy mocz typu mysza to będzie się trochę utrzymywał w zależności gdzie napaskudziła Ci. Jeśli inny to może masz jakiegoś sąsiada co Cię nie lubi albo jakieś inne zwierzę i co jakiś czas leje Ci na podszybie...
Robero321 Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Teraz, Robero321 napisał: Musisz poszukać w okolicy podszybia przy wycieraczkach po stronie pasażera czy nie capi...Zorientuj się czy to wali ludzkim czy zwierzęcym.. Możliwe ze masz pasażera na gapę.. Matka maiła mysz w Mercedesie... ponastawiała pułapek trutek w bagaju tyle że mumifikujących i zwierze wyniosło się . Zazwyczaj jak ma paść to opuszcza miejsce w którym siedzi.... jeśli to zwierzęcy mocz typu mysza to będzie się trochę utrzymywał w zależności gdzie napaskudziła Ci. Jeśli inny to może masz jakiegoś sąsiada co Cię nie lubi albo jakieś inne zwierzę i co jakiś czas leje Ci na podszybie...
Recommended Posts