lop16 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Witam, po wymianie wielowahacza, drążków i końcówek kierowniczych mam problem... Otóż wspomaganie ciężej chodzi a kierownica nie chce wracać sama podczas jazdy do pozycji 0! W czym może być problem? Zbieżność ustawiona laserowo. Wczoraj wszystko było robione więc dopiero przejechałem 300 km... Po jakimś czasie to się ułoży czy gdzieś leży problem? A4 B6 1.9 AWX 2002 r.
wyzyk83 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) jakiej firmy wahacze? powinno się wyrobić aczkolwiek zakładałem klientom MS, Febi lub Lemfordera i kiera od razu chodziła ok Edytowane 11 Listopada 2017 przez wyzyk83
lop16 Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 SKV po 500 km już jest zdecydowanie lepiej
audicoman Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mam podobny problem. Kierownica podczas jazdy nie wraca w pozycję 0. Chociaż różnie to jest i czasami jest normalnie. Przy zawieszeniu nic nie robione, zawiecha jeszcze po niemcu... Magiel regenerowany 15 tys. km temu. Jaka może być przyczyna? Może końcówki drążków zacierają się? co o tym myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi