rade Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Sytuacja jak na zdjęciach: https://imgur.com/a/cg3dV Problem dotyczy jednej felgi w kilku miejscach, ale z zewnątrz jest idealna, więc nie chcę tego malować w całości. Co powinienem z tym zrobić ? Myślałem zedrzeć papierem ściernym co się łuszczy i zamalować lakierem bezbarwnym. Wystarczy ?
golfagn Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Przetrzeć jak mówisz papierem ściernym, prysnąć sprayem w kolorze felgi -12zł i idealnie pasuje, są gotowce w sklepach z lakierami. I na to bezbarwny. A jak masz trochę więcej czasu to możesz zmatowić całą felgę papierem ściernym, zabezpieczyć oponę i spryskać całą felgę. Efekt murowany. Ja własnie jestem w trakcie i za 60 zł mam jak nowe 4 felgi 1
Rob@k Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Map podobnie na felgach na zimę. Papier ścierny i zabezpiecz lakierem. Ale jak chcesz dokładnie to szpachla pod spód. Ja nie szpachlowałem bo na wiosnę i tak do regeneracji i widać spod lakieru te miejsca gdzie się łuszczyło. 1
Rekomendowane odpowiedzi