tomwin Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam. Audi 2.0 alt + lpg szarpie trzęsie przy przyspieszaniu od ok. 2500 obr. Szczególnie przy jezdzie pod górkę i na ciepłym silniku. Na komp. Żadnych błędów. Myslałem ze cewki wiec je wymieniłem plus swiece. Filtry oleje wymienione, zadnych nieszczelnosci w dolocie nie ma. Kierownica powietrza w kolekt. Sprawna, gruszka sprawna (ramie nie polamane membrana cala ) wszystko pracuje prawidłowo. Poduszki pod silnikiem ok. Srodkową wymieniłem byla peknieta. Forum przeglądniete od a do z i nic podobnego nie znalazłem. Dodam jeszcze ze jest tak samo na benzynie i lpg. Rece opadają, gdzie lub czego jeszcze szukać!??
muunv Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Przeguby, polosie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomwin Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 Dzieki za sugestie. Przegub wewnetrzny wymieniony. Jest ok.
muunv Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi