Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 1.8t Anb Mazurskie Love

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No i drugie koło okazało się również przyblokowane. Oddałem już lewą stronę na warsztat, bo charakter mojej pracy nie pozwala mi grzebać długo samemu. Teraz mogę się pochwalić kompletem nowych hamulców, w tym 3 zregenerowane zaciski. Akurat zaraz przejeżdżę 200km to się klocki ułożą, narazie ich nie katuje. Przerejestrowałem Audi i udało mi się załatwić takie blachy jakie chciałem :D:D:D jak wymienie niemieckie ramki na pełne chromy pocykam foty i opowiem co nieco. Jutro chyba jadę rozmawiać w sprawie instalacji gazowej, czy mi na raty dadzą :o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na dziś byłem umówiony na montaż LPG. Niestety 23.12 w południe, auto na wyjeździe z biedronki postanowiło zgubić biegi. Albo przegub, albo oska, albo sprzęgło. W mokrym śniegu auto sholowane na plac w mieście i czeka. Dziś postaram się zaciągnąć je do jakiegoś warsztatu. Piękny prezent.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę się zmieniło. Wleciała instalacja sekwencyjna lpg na gratach:
+ STAG Q BOX Basic 
+ Reduktor VERSUS (do 200KM)
+ Szybsza listwa wtryskowa YETI
+Butla l
W końcu wrzuciłem nowe ramki pod rejestracje, oczywiście z niespodziankami, z tyłu oryginalne śruby były tak zapieczone, że stara ramka trzymała sie na innych blachowkrętach, więc musiałem te sruby wycinać szlifierką, z przodu złamałem mocowanie nowej ramki :( czekam aż mi wpadnie pomysł i na te pęknięcie będę mógł cos nakleić sensownego bo szkoda mi przez kreskę wydawać 15zł na nową ramkę.
Autko dalej potrafi gasnąć po odpaleniu, i zbieramy się jak znajdę czas jechać na komputer, póki co dziś mi przyszła wtyczka bluetooth, zobaczymy jak zdejmę tunel, bo moje obd jakby jest zapadnięte, a z resztą trzeba przerobić otwór, żeby każdy wtyk pasował.

No i tłumaczę moją tablice. 25777 (2=B jako druga litera alfabetu B5 777 :) ) tak mi się udało załatwić :D:D

Podsyłam fotki:

a1.jpg

a2.jpg

Opublikowano

No i tłumaczę moją tablice. 25777 (2=B jako druga litera alfabetu B5 777 ) tak mi się udało załatwić

Super pomysł z tą Tablicą, wewnętrznie Sobie mówisz "Ale kosior" haha, podoba mi się, małe a jednak daje właścicielowi przykuć oko. 
A ile koni pod maską i jaki moment?

Edytowane przez kvasny95

Opublikowano
  • Autor

1.8t anb w serii 150KM, narazie, wydech ma tylko końcowy, coś ktoś kombinował, zbieram się kupić DP i robić 2.5 cala przelot, no i plan jest w tym roku pojechać na program. Celuje w barierę około 180 KM. Napewno nie chcę robić z niej wyścigówki, zależy mi na tym, żeby się tylko do wyprzedzania dobrze zbierała, oczywiście granice bezpieczeństwa, bo to moje auto na codzień i dziewczyna też nią jeździ.