Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 TDI 130] Woda pod wycieraczką kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
slyszalem cos ze jak odlacze akumulator na chwile to powinno zniknac?

Nie zniknie. Iceman'owi dobrze się wydaje.

Opublikowano
  • Autor

A moze ktos z was mieszka w Angli i moze sie tym zajac?? w Polsce bede dopiero w lipcu koncem

Opublikowano

Tylko Vag błąd poduszki usunie :exclaim:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem zatkane 2 odpływy przy podszybiu (pod aku i pod serwo) Po przetkaniu nadal robi się coraz bardziej mokro na dywaniku u kierowcy pod nogami. Gdzie jeszcze szukać przyczyny ?

Opublikowano
  • Autor

mi woda sie dostawala ze jak otwarlem maske po stronie kierowcy mialem takie hmm pudelko , oslone na wiazke kabli idaca do auta pod kierownice i to pudeklo wraz z uszczelka nachodzi na takie brzegi tego otworu i ta uszczelka byla cos nieszczelna i woda przelewala sie i po wiazce kabi woda plynela sobie pod dywaniik jak to otworzylem i zobaczylem z ok 4-5 l wodyw autko to wymieklem zaczelo sie osuszanie itd kawal roboty na obramowce tych brzegow co uszczelka nachodzila zakleilem cale w okolo siliconem i teraz gra< odpukac >ale bylo ciezko naprawde

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mi woda sie dostawala ze jak otwarlem maske po stronie kierowcy mialem takie hmm pudelko , oslone na wiazke kabli idaca do auta pod kierownice i to pudeklo wraz z uszczelka nachodzi na takie brzegi tego otworu i ta uszczelka byla cos nieszczelna i woda przelewala sie i po wiazce kabi woda plynela sobie pod dywaniik jak to otworzylem i zobaczylem z ok 4-5 l wodyw autko to wymieklem zaczelo sie osuszanie itd kawal roboty na obramowce tych brzegow co uszczelka nachodzila zakleilem cale w okolo siliconem i teraz gra< odpukac >ale bylo ciezko naprawde

ja też mam taki sam problem jak Zygi1, postapiłem tak samo, obudowe komputera oczyściłem, dałem podnia silikon samochodowy, a dzisiaj popadało i wode mam znowu pod wykładzina, cala gabka po stronie kierowcy nasiaknęła,

uszczelke link otwierania maski dodatkowo tez zabezpieczylem silikonem,

myśle ze moze przyczyna tkwi tez w szybie czołowej, była wymieniana i gdzies tam moze przez nia przecieka,

rano sprawdze czy woda znowu przedostala sie do obudowy kompa...[br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 23:55 _________________________________________________

to masz problem w wykładzinie może być pewnie ze 20 l wody , to nie żart . kiedyś wyciągałem wykładzine zalaną i ledwo we 2 osoby daliśmy rade , wniosek gąbka pięknie pije wode :biggrin:

ja próbowałem wyjac cała wykładzine, ale najwiecej było rozkrecania za srodkowa konsola i sobie dalem spokój, a Ty jak sobie z tym poradziles?