LChris Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam Czy ktoś wie jak działają w/w przełączniki? Chce mieć możliwość rozłączania TV FREE i chciałem zastosować jeden z w/w przełączników. Dla mojej opcji potrzebuje: naciskam przepływa prąd naciskam drugi raz przerwa.
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Raczej tak nie działają. Wydaje mi się ze puszczają tylko krótki sygnał w momencie przyciśnięcia a później już nie czyli nie nadawały by się
sopel_prusa Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zastosujesz przekaźnik i będzie trzymał napięcie dopóki nie nacisniesz jeszcze raz i nie wyłączyszWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zwykły na pewno nie będzie trzymał....
LChris Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Jak podłączyć taki przekaźnik?
Robero321 Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Musiał byś zastosować przekaźnik bipolarny czy bistabilny jak zwał tak zwał Te zapamiętują stan Zwykły i każdy inny nie spełni warunku podtrzymania zasilania na cewce.. a co za tym idzie załączą zasilanie tylko na czas przyciśnięcia a później rozłączą czyli tak samo jak z samego włącznika więc bezsens...
Rekomendowane odpowiedzi