Wojtek Ludew Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) 10.02.2018 Odebrałem auto z poprawek! -Poprawiony zderzak, maska (odpryski, zderzak był zmęczony) -Dokładka Cupra -Wyloty powietrza w masce, w kolorze ( chodziło o tempreature silnika i przez to uciekającą moc. Efekt mnie zadzwilił na plus, eSka ma teraz "charakter" ) -Listwy eSki pomalowane w kolor. 19.02.2018 Auto przejdzie pełną korekte lakieru plus jakaś powłoka - zrezygnowałem ze zmiany koloru folią. Galeria z 10.02.2018 PS. Grill będzie oklejony, żaden lakier się na nim nie trzyma. Mimo zmatowania chromu. Edytowane 10 Lutego 2018 przez Wojtek Ludew
qruku Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 3 minuty temu, mass143 napisał: Te wloty... tragedia. Też mi się nie podobają
niwet Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 1 minutę temu, qruku napisał: Też mi się nie podobają Nie tylko wam
Wojtek Ludew Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 No niestety, szkoda że Wam się nie podoba, bo mi nawet
Adam87 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, Wojtek Ludew napisał: No niestety, szkoda że Wam się nie podoba, bo mi nawet Ogólnie dla mnie też to średnio wygląda, ale Tobie ma się podobać i w sumie bardziej pasuje to w ori S niż chociażby np. w moim tdi...
daglas Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Niema tragedii. Ogolnie na forum oklepalo sie, sline sline, felgi jakies vosseny wiatraki albo rs4 i te wszystkie auta wygladaja praktycznie identycznie. Fajnie, ze sa jeszcze osoby ktore ida w innym kierunku tym bardziej, ze mod zdecydowanie praktyczny
Wojtek Ludew Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Opublikowano 11 Marca 2018 Panie i Panowie - zakończyłem swój projekt. Auto wystawione na sprzedaż. Oczywiście zapraszam zainteresowane osoby. Niebawem zaczynam nowy projekt:)
Rekomendowane odpowiedzi