pproniuk Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A4 się jeszcze nie dorobiłem, a jeździć czymś trzeba - tylko AUDI Audi B4 rocznik 1993 (pierwsza połowa) silnik: ABK skrzynia: CCF pojemność: 2.0 E (115KM) wyposażenie: ABS, centralny zamek, elektryczne lusterka, elektryczny szyberdach, alufelgi 15, halogeny, 5-biegowa skrzynia manualna, wspomaganie, tylny spojler, hamulce tarczowe na przód i tył, radio Blaupunkt Melbourne SD27, regulacja wysokości świateł przednich, oświetlenie stóp kierowcy i pasażera. Do zrobienia: - wymiana filtra kabinowego - wymiana rozrządu - naprawa/wymiana czujnika poziomu paliwa - wymiana czujnika temperatury cieczy chłodzącej - wymiana klocków i tarcz hamulcowych (w niedalekiej przyszłości) - wymiana uszczelniaczy - sprawdzenie sondy lambda oraz przepływki - sprawdzenie łożysk, przegubów, osłon tarcz, zacisków, klocków lub dodatkowo rolek i napinaczy (z powodu czasowego "piszczenia" z przodu auta). Fotki: To niby tą Audice spawacz5 "wciąga nosem", ale to właśnie ten "gruchot" holował jego rozbitą A4
gregory78 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 miałem taka w TDI Z1 90 km nie do zajechania .... lepsza od A4
davidoff82 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 też smiagałem taką ale w kombi 115KM bdb autko Ten motor jest poprostu rewelacyjny, duzy moment niska moc, motor trwaly i miły do jazdy
Robcyk Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Miałem taka B4kę to było moje pierwsze auto i bardzo byłem zadowolony auto niedozdarcia ale sprzedałem sąsiadowi z powodu małego bagażnika
Recommended Posts