Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No własnie posiadacze kopciuszków :ON: tankujecie te zimowe paliwko czy jak ?? :)

nawet zwykły on , jest do -22 c :tongue4:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 462,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A sprzedają w zimę w ogóle letni ON ? z tego co gdzieś czytałem, to podobno od października już jest zimowe na stacjach.

Opublikowano

A sprzedają w zimę w ogóle letni ON ? z tego co gdzieś czytałem, to podobno od października już jest zimowe na stacjach.

:good:

a ty podobno na spocie miałeś być?

Opublikowano

No miałem miałem, ale musiałem pomóc komuś w przygotowaniach w daleką podróż i niestety się nie udało przybyć :( musze podpiac autko pod vagine i zobaczyc jakie bledy sa wyplute, bo autko wpada czasem w notlauf bez wyraznego powodu i to nie wtedy kiedy przyspieszam, tylko wtedy jak spokojnie jade. Czasem przez 500km dziala ok, a czasem 3 razy na 5km mam notlauf. Dobrze że rano bez problemu odpala, mimo ze akumulator z końca 2003 roku ;)

Opublikowano

Właśnie wróciłem z wizytu u Pawła :) Ogarnia wszystko perfekcyjnie :cool1: Szybka diagnoza i w sobote bedziemy działać :good:

Opublikowano

a co rezacie ???to zajadę w sobotę

Opublikowano

a co rezacie ???to zajadę w sobotę

Filtr powietrza do wymiany :polew: :polew: i cos DV niedomaga albo nieszczelność w dolocie :thumbdown:

Opublikowano
:good: jak się uda to zajadę. :naughty:
Opublikowano

No to wpadaj :)

Opublikowano

No to wpadaj :)

o której jesteś ustawiony? :tongue4:

Opublikowano

Rano mam zadzwonic i sie dokładnie ustawic na ktora godz:) takze jutro dam znac co i jak:)

Opublikowano

Dzięki panowie za polecenie wtedy na spocie "Serwisu u Piotra". Tanio, szybko i sprawnie naprawił wadę, którą stworzyli mi "kiepscy mechanicy" przy wymianie rozrządu. Problem z odpalaniem mego auta zniknął. Jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby mój samochód tak dobrze jak dziś, przy -16, odpalił. Jedno podgrzanie świec i zakręcił jak na ciepłym silniku. Dosłownie niemalże od pierwszego strzała.

Dzięki Pawle jeszcze raz za zdiagnozowanie usterki w mojej A6.

Pozdrawiam!!

Opublikowano

Forum pomaga,

forum radzi,

forum nigdy Cię nie zdradzi

:a4fan: :oklaski: :audi::a4fan: :oklaski: :audi::a4fan: :oklaski: :audi::a4fan: :oklaski: :audi::a4fan: :oklaski: :audi: :oklaski:

Opublikowano

Cieszę się, że udało mi się polecic dobrego mechanika :naughty:

Opublikowano

Gdzie dokładnie jest serwis Pawła ?? bo dzwonie od rana i sie dodzwonic sie nie moge :thumbdown:

Opublikowano

Cieszę się, że udało mi się polecic dobrego mechanika :naughty:

Wczoraj jak się spotkaliśmy w tym serwisie to właśnie nie byłem pewny czy to ty. Dopiero jak potem podszedłeś to byłem pewien. W czapce wyglądałeś inaczej hehe :D

Dzięki jeszcze raz ;) Bo męczyłem się z tym paleniem kilka dobrych miesięcy wywalając pieniądze na niepotrzebne naprawy i wymiany różnych części by tylko wyeliminować ten problem :/

Opublikowano

Chłopaki.. pomóżcie w temacie..!! prooosze :) :)

http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/cb_alan_109_warto-t113507.0.html;new#new

kto się zna proszę o szybką odp :) dziex :good:

Na CB radiach znam się mało,

w zasadzie w ogóle się nie znam :polew:

póki co, nie używam tego sprzętu :decayed:

Opublikowano

oo.. to może i ja do Pawła podskoczę? Zobaczę wreszcie na własne oczy tą legendę :decayed:

Przy okazji może będzie miał szybki pomysł i na moje zagwozdki.. :gwizdanie:

taktuś dzięki za zainteresowanie :) ale wiedziałem w sumie, że Ty w te klocki to nie bardzo - widziałem śmigając po forum :wink4:

Opublikowano

No Paweł to chodząca legenda :gwizdanie: Tylko żeby jeszcze telefon włączył to by było fajnie :evil: