Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Same cycoliny :polew: :polew: Modelki sa lepsze :decayed: bo sa szczupłe i wysokie :evil:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 463,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Same cycoliny :polew: :polew: Modelki sa lepsze :decayed: bo sa szczupłe i wysokie :evil:

cycki są ok, podusie jak ta lala :):kox:

wiem coś o tym :tongue4:

Opublikowano

Wole długie nogi i fajny tyłek :> ale nie znalazłem nigdzie fajnego avatara :thumbdown:

Grzesiu mam pytanko gdzie moge kupić zaróweczki do oświetlenia wew. bo chcem sobie wymienić żeby miałe białe światło a nie żółte :cool1:

Kiedy beda kalendarze ?? :)

Opublikowano

poszukaj na alldrogo :polew:,ale nie wiem jakie tam idą.a teraz nie mam etki żeby to sprawdzić :( ale pewnie chcesz jakieś ledy jak będziesz coś wiedział daj mi znać może i ja się skuszę

kalendarze sam nie wiem ale ok 25 zacznie rozsyłać :notworthy:

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:08_________________________________________________ :sexinbed: :sexinbed:

:hi: narka już czas na mnie :decayed:

Opublikowano

Znalałem Grzesiu :thumbup::dance::thumbup::dance:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_oswietlenie_wnetrza_wymiana_na_led-t64301.0.html o takie cos mi chodzi :naughty: Musi być lans, bans, szał i czerwone dywany :decayed::polew: pozniej małolatki bedą robić łaaaaaał :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

rurkowe polecam najmocniejsze dostępne bo większość to kiszka - słabo świeci

Opublikowano

Panowie.. Pytanko..

jakich wymiarów jest ten schowek przy lewym kolanie pod kierownicą..? W a4 B5, rocznik 96. Wie ktoś.. ? :mysli: :mysli:

Opublikowano

Zbyszek a co miałes takie zamontowane ?? albo masz ??

Opublikowano

Zbyszek a co miałes takie zamontowane ?? albo masz ??

mam ledy w środku -ogólnie jeżeli inna niż w technologii smd to sobie odpóść bo będzie za słabo świecić (kupiłem jakieś trzy rurki i dopiero po raz czwarty kupiłem coś najmocniejszego dostępnego i może być)

Opublikowano

Panowie.. Pytanko..

jakich wymiarów jest ten schowek przy lewym kolanie pod kierownicą..? W a4 B5, rocznik 96. Wie ktoś.. ? :mysli: :mysli:

ponoć uda się tam wcisnąć małe CBradyjko :cool1:

Skrzypek chyba tak ma :cool1:

u mnie ten schowek jest idealnie pasujący na... futerał z okularami :naughty::good:

Opublikowano

ogólnie ten schowek jest dość nieregularny - nie jest to czysty prostopadłościan:

jeżeli będziesz chciał wsadzić coś o przekroju prostokąta to zmieści się tam coś o głębokości 11cm

a wymiary wysokości i szerokości to albo: 7x13cm lub 3,5x17cm

Opublikowano

ok, ok :) już wiem :) zbychzz się dla mnie poświęcił i poszedł z miarką w to zimnicho :blink: :blink:

Jak już mu pisałem - szacun dla niego za to.. :notworthy: :notworthy: :notworthy: bo jam tego niegodny :decayed: :decayed:

Jeszcze raz ogromne dzięki zbychzz :)

taktuś thx za info ;):kox:

Opublikowano

ok, ok :) już wiem :) zbychzz się dla mnie poświęcił i poszedł z miarką w to zimnicho :blink: :blink:

Jak już mu pisałem - szacun dla niego za to.. :notworthy: :notworthy: :notworthy: bo jam tego niegodny :decayed: :decayed:

nie ma sprawy - na którymś ze spotów fure mi wymyjesz i będziemy kwita :decayed:

Opublikowano

nie ma sprawy - na którymś ze spotów fure mi wymyjesz i będziemy kwita :decayed:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dziwnie mnie się to kojarzy.. :confused4:

Na tym parkingu.. w lesie.. :kox: :kox:

Opublikowano

No ten parking był, jest i bedzie sławny :)

Oby Paweł szybko wrócił do zdrowia bo musi mi furke wyrezać :evil::cool1:

Opublikowano
:polew:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:02_________________________________________________dobra, czas zmykać
Opublikowano

yeap! do zobaczyska ludziska! :hi:

Opublikowano

już wszyscy śpią?

i co nie chcecie tych zaproszeń? na lockerz? Maxym83 chciał i ma i się tam zalogował :hi:

Opublikowano

szkoda ze nie wiem o co tam chodzi :kox:

jak bede mial chwile to bardziej sie przyjze, ale moglbys w sumie napisac co i jak :)

Opublikowano
  • Autor

Panowie.. Pytanko..

Uniden wchodzi idealnie :>

http://www.a4-klub.pl/smf/odp_cb_uniden_pro_520_xl-t38669.0.html;msg470885#msg470885